• Türkçe
  • English
Ders Kodu: 
FDE 204
Ders Dönemi: 
Bahar
Ders Tipi: 
Zorunlu
Teori Saati: 
3
Uygulama Saati: 
0
Kredi: 
3
AKTS: 
6
Ön Koşul Dersleri: 
Dersin Dili: 
İngilizce
Dersin Koordinatörü: 
Dersi Verenler: 
Dersin Amacı: 
Gıda güvenliği kapsamında kimyasal ve biyolojik risklerin belirlenmesi ve değerlendirilmesi. Risk Analizi: Risk Değerlendirmesi, Risk Yönetimi ve Risk İletişimi.
Dersin İçeriği: 

İnsan sağlığını tehdit eden gıda kaynaklı fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikelerin bilimsel olarak değerlendirilmesi. Gıda güvenliği kapsamında kimyasal ve biyolojik risklerin belirlenmesi ve değerlendirilmesi. Risk Analizi: Risk Değerlendirmesi, Risk Yönetimi ve Risk İletişimi.

Dersin Öğretim Yöntemleri: 
1: Hocanın ders anlatımı, 2: Tartışma ile ders anlatımı, 12: Vaka çalışması
Dersin Ölçme Yöntemleri: 
A: Yazılı Sınav, B: Çoktan seçmeli sınav C: Eve verilen kısa sınav, D: Deney Raporu, E: Ödev, F: Proje, G: Öğrencinin sunumu,

Dikey Sekmeler

Ders Tanimlari