• Türkçe
  • English
Cuma, 29 Mayıs, 2020 - 18:28
  2017-2019 Yılları Arasında Öğrencilerimizin Hazırladığı Mühendislik Projeleri TEZ ADI/KONUSU ADI SOYADI EFFECT OF USING CAROB FLOUR AND CHIA FLOUR ON THE PRODUCT QUALITY OF GLUTEN-FREE CAKE FORMULATIONS MİRAÇ ALPARSLAN...
Pazartesi, 11 Mayıs, 2020 - 20:02
2019- 2020 BAHAR YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM İLE VERİLEN DERSLER İÇİN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ESASLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Perşembe, 7 Mayıs, 2020 - 18:42
Gıda Mühendisliği / Bölüm ve Meslek Tanıtımı Prof. Dr. Mustafa Özilgen Sağlık, sürdürülebilirlik, girişimcilik ve inovasyon odaklı disiplinler üstü bir yaklaşımla eğitim veren Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü hakkında soruların yanıtlanacağı ve Gıda Mühendisliği mesleğinin...
Çarşamba, 8 Nisan, 2020 - 22:48
KORONAVİRÜS (COVID-19) BESLENME REHBERİ Çevrenizdeki biri hapşırdığında, havaya içerisinde virüs barındıran yaklaşık 20,000 küçük partikül dağılır. COVID-19 tarzı virüslerin yayılımı havada hareketli kalması ve sizin onunla kontak halinde olmanızla ortaya çıkar. Virüslerin belli hedef dokuları...
Cuma, 3 Nisan, 2020 - 12:48
Özgün Müfredatımız ile Ayrıcalıklı Eğitim İmkanı Yeditepe Gıda’da! Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği, Türkiye’de Bir İlke İmza Atıyor! Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Programı yeniden yapılandırılarak Türkiye’de ilk defa uygulanan ‘Disiplinler...
Cuma, 15 Mayıs, 2020 - 22:51
Turkish Wine Consultancy (TWC) 'nin kurucusu olan, 2014 Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunumuz değerli Pelin Doğanca, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Alkollü İçecekler Teknolojisi" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 18:09
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi değerli Prof. Dr. Taner Baysal, online sistem üzerinden Gıda Teknolojisi dersimize konuk olarak katılmış ve “Meyve Suyu Teknolojisi" hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.  
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:33
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Zeynep Banu Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize süt bilimi, teknolojileri ve ürünleri hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:15
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Atıf Can Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Gıda Ambalaj Teknolojileri" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Pazartesi, 23 Mart, 2020 - 18:31
Gıda Mühendisliği Bölümü olarak 13 Aralık Cuma günü Impact Hub İstanbul çatısı altında olan Foodback gıda platformunu ağırladık. European Innovation and Technology (EIT) Food tarafından destenlenmeye başlayan Foodback hakkında bizleri bilgilendiren Tuğçe Ergün Cireli’ye çok teşekkür ederiz....