• Türkçe
  • English
Cuma, 10 Temmuz, 2020 - 15:29
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımının anlatıldığı yayınımızın kaydına ulaşmak için tıklayınız.
Pazartesi, 6 Temmuz, 2020 - 17:20
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE   Akademik takvimde 26 Ağustos-4 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacağı belirtilen Bahar Yarıyılı Telafi ve Mazeret Sınavları için Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşlerine dilekçe yoluyla başvuru yapılması gerekmekte olup son...
Cuma, 3 Temmuz, 2020 - 15:13
TÜBİTAK-Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü (TBAE) Kuantum-Türkiye Çalıştayı 26 Eylül 2020 Gebze, TÜRKİYE   Son yıllardaki teknolojik gelişmeler, özellikli kuantum mekaniksel olayların doğrudan uygulama alanları bulmasına yol açmaktadır. Kuantumun temellerinin daha iyi anlaşılmasına da...
Cuma, 26 Haziran, 2020 - 17:17
Eğitimin Amacı Gıda İşletme Programı, gıda sektörünün yönetim kadrolarında ilerlemek isteyen mühendis ve mühendis adayları ile gıda sektöründe iş kurmak isteyen girişimciler için özel olarak tasarlanmış, Türkiye gıda sektörünün sürdürülebilirlik, sağlık ve ekonomik hedefleri doğrultusunda...
Cuma, 19 Haziran, 2020 - 20:17
Bütünleme sınavları bilgilerine erişmek için tıklayınız
Cuma, 3 Temmuz, 2020 - 13:04
BRC/PM V 6 Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart Eğitimi Eğitimin Amacı Gıda ve tüm diğer tüketici ürünlerine yönelik tüm ambalaj üreticileri tarafından kullanılan BRC Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart gerekliliklerinin ve revize edilen maddelerin anlaşılması. Ambalaj...
Perşembe, 4 Haziran, 2020 - 19:12
Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yeşim Ekinci moderatörlüğünde gerçekleşecek olan "Sürdürülebilir Bir Dünya İsterken Nerede Yanlış Yaptık?" isimli e-panel'e tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Pazartesi, 1 Haziran, 2020 - 21:41
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımının anlatılacağı yayınımıza siz de katılın! Seminere katılım ile...
Cuma, 15 Mayıs, 2020 - 22:51
Turkish Wine Consultancy (TWC) 'nin kurucusu olan, 2014 Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunumuz değerli Pelin Doğanca, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Alkollü İçecekler Teknolojisi" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 18:09
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi değerli Prof. Dr. Taner Baysal, online sistem üzerinden Gıda Teknolojisi dersimize konuk olarak katılmış ve “Meyve Suyu Teknolojisi" hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.