• Türkçe
Cuma, 15 Mayıs, 2020 - 22:51
Turkish Wine Consultancy (TWC) 'nin kurucusu olan, 2014 Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunumuz değerli Pelin Doğanca, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Alkollü İçecekler Teknolojisi" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 18:09
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi değerli Prof. Dr. Taner Baysal, online sistem üzerinden Gıda Teknolojisi dersimize konuk olarak katılmış ve “Meyve Suyu Teknolojisi" hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:33
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Zeynep Banu Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize süt bilimi, teknolojileri ve ürünleri hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:15
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Atıf Can Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Gıda Ambalaj Teknolojileri" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Pazartesi, 23 Mart, 2020 - 18:31
Gıda Mühendisliği Bölümü olarak 13 Aralık Cuma günü Impact Hub İstanbul çatısı altında olan Foodback gıda platformunu ağırladık. European Innovation and Technology (EIT) Food tarafından destenlenmeye başlayan Foodback hakkında bizleri bilgilendiren Tuğçe Ergün Cireli’ye çok teşekkür ederiz....