• Türkçe
  • English
Cumartesi, 5 Haziran, 2021 - 07:50
Dünya Gıda Güvenliği Günü dolayısıyla 7-11 Haziran 2021 tarihleri arasında Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenecek olan "Gıda Güvenliği Sohbetleri" webinarına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız!
Cumartesi, 5 Haziran, 2021 - 07:50
Dünya Gıda Güvenliği Günü dolayısıyla 7-11 Haziran 2021 tarihleri arasında Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenecek olan "Gıda Güvenliği Sohbetleri" webinarına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız!
Pazartesi, 31 Mayıs, 2021 - 08:41
Sağlık, sürdürülebilirlik, girişimcilik ve inovasyon odaklı disiplinler üstü bir yaklaşımla güçlü bir eğitim veren Gıda Mühendisliği bölümümüz ile ilgili tüm bilgilerin paylaşılacağı yayınımıza davetlisiniz! Katılım linkine ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Perşembe, 20 Mayıs, 2021 - 08:42
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Topluluğu tarafından 20-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan "Her Yönüyle Süt Eğitimi" etkinliği kapsamında, 20 Mayıs 2021 tarihinde saat 20:30'da Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci "Probiyotikler ve Prebiyotikler" adlı sunumu ile yer...
Perşembe, 20 Mayıs, 2021 - 08:06
Yeditepe Food Talks serisinin bu haftaki konuğu Aarhus Üniversitesi Gıda Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğ. Üyesi İlke Uysal Ünalan, "Sustainability Challenges in Flexible Packaging" adlı sunumu ile bizlerle birlikte olacak. Tüm öğrencilerimiz davetlidir!
Pazartesi, 10 Mayıs, 2021 - 16:10
Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba 18.00’da gerçekleşecek etkinlikte Dr. Marion NESTLE katılımcılarla olacak. İngilizce gerçekleşecek etkinliğe mail adresi üzerinden katılım talebi iletebilirsiniz. Seminer linki...
Cuma, 16 Nisan, 2021 - 15:47
Yeditepe Gıda Öğrenci-Asistan buluşmalarına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Tüm soru ve talepleriniz için lütfen formu doldurup randevu almayı unutmayınız. Forma ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Perşembe, 15 Nisan, 2021 - 08:25
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımını Bölüm Başkan Yardımcısı değerli hocamız Doç. Dr. Özlem Güçlü...
Salı, 13 Nisan, 2021 - 22:04
Bölüm Başkan Yardımcısı değerli hocamız Doç. Dr. Özlem Güçlü Üstündağ'ın da yer aldığı "Digital Innovation for Food" ders serisine tüm öğrencilerimiz davetlidir!
Salı, 6 Nisan, 2021 - 20:15
Perşembe, 1 Nisan, 2021 - 15:24
Yeditepe Gıda Öğrenci-Asistan buluşmalarına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Tüm soru ve talepleriniz için lütfen formu doldurup randevu almayı unutmayınız. Forma ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Perşembe, 1 Nisan, 2021 - 14:24
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yeşim Ekinci'nin de katılımı ile gerçekleşecek olan "Sürdürülebilir Yeditepe İçin Neler Yapıyoruz?" etkinliğine tüm öğrencilerimiz davetlidir.  
Salı, 30 Mart, 2021 - 00:19
Perşembe, 25 Mart, 2021 - 15:25
    Dünyada gıda ve tarım alanında zorunlu ve ümit verici bir değişim yaşanıyor. Bu değişim, doğal kaynakları daha iyi kullanarak, yeniden besleyici gıdalar yiyebilmemizin, sürdürülebilir tarımsal üretimin ve sorumlu tüketimin önünü açıyor. Foodback topluluğu işte bu değişimin...
Çarşamba, 24 Mart, 2021 - 09:52
Perşembe, 18 Mart, 2021 - 16:57
Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.
Perşembe, 18 Mart, 2021 - 15:33
Yeditepe Food Talks bu haftaki konukları Antre Gourmet kurucuları Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur "İyi Peynir Nedir? Anadolu'nun Nadir Peynirleriyle İyi Peynirin İzinde" adlı konuşmaları ile bizlerle olacak. Tüm öğrencilerimiz davetlidir. 
Cuma, 12 Mart, 2021 - 10:45
Projelerinizi en geç 2 Nisan 2021 tarihine kadar projeyarismasi@akgida.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.
Cuma, 12 Mart, 2021 - 10:32
Yeditepe Gıda Öğrenci-Asistan buluşmalarına tüm öğrencilerimiz davetlidir. Tüm soru ve talepleriniz için lütfen formu doldurup randevu almayı unutmayınız. Forma ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Pazartesi, 8 Mart, 2021 - 13:50
Pazartesi, 8 Mart, 2021 - 09:52
Yeditepe Food Talks kapsamında Prof. Dr. Marcelo Cristianini tarafından gerçekleştirilecek olan "High-Pressure Processing in Food Industry: Current Status and Future Trends" adlı seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Cuma, 5 Mart, 2021 - 18:00
11-12 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek olan 11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi'ne kayıt yaptırmak için tıklayınız. 
Perşembe, 4 Mart, 2021 - 10:37
İki hafta bir gerçekleşecek olan "Yeditepe Gıda Öğrenci-Asistan Buluşmaları" etkinliğine tüm öğrencilerimiz davetlidir!
Çarşamba, 3 Mart, 2021 - 17:11
Bölüm Başkanı, değerli hocamız Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci moderatörlüğünde gerçekleşecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Cumartesi, 27 Şubat, 2021 - 19:30
Cumartesi, 27 Şubat, 2021 - 17:28
1-5 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan festival programı ve oturum katılım linklerinin takibi için lütfen tıklayınız.  
Salı, 23 Şubat, 2021 - 09:32
Gıda Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı değerli hocamız Doç. Dr. Özlem Güçlü Üstündağ'ın "Sürdürülebilir Gıda Sistemleri" adlı konuşmasıyla yer alacağı Sürdürülebilir Beslenme Semineri'ne tüm öğrencilerimiz davetlidir. Kayıt için lütfen tıklayınız.
Pazartesi, 22 Şubat, 2021 - 15:46
GOBİ'21 etkinliğine kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Cumartesi, 20 Şubat, 2021 - 21:15
Temel Matlab seminerine katılmak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız.
Perşembe, 18 Şubat, 2021 - 21:52
Çarşamba, 17 Şubat, 2021 - 10:38
Zagreb Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Anet Režek Jambrak, 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'da "Isıl İşlem Gerektirmeyen Gıda Teknolojileri ve Sürdürülebilirlik" üzerine bir seminer verecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir!
Çarşamba, 17 Şubat, 2021 - 10:26
22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 18:00'da Florida Üniversitesi öğretim üyesi Sayın Dr. Aslı Odabaşı Kırlı "Gıdaların Duyusal Analizi" ile ilgili bir seminer verecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir!  
Salı, 16 Şubat, 2021 - 13:30
Avrupa Birliği Yeşil Mütabakat Süreci Türk Gıda ve İçecek Sektörü webinarına katılmak için lütfen tıklayınız.
Pazartesi, 1 Şubat, 2021 - 22:35
Başvuru hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen Gıda Mühendisliği Bölümü "Duyurular" sayfasını ziyaret ediniz.
Pazartesi, 25 Ocak, 2021 - 15:52
Teoriden Pratiğe Gıda Güvenliği ve Gıda Güvencesi Gıda güvenliği ve güvencesi Gıda güvenliği faslı Ülkemizde gıda güvenliği çalışmalarının tarihçesi AB ve ülkemizde gıda güvenliği uygulamaları AB’de Gıda güvenliği politikası değişimi (2002) Gıda güvenliğinde gıda zinciri...
Cuma, 22 Ocak, 2021 - 11:14
Döhler Sponsorluğunda ikincisi düzenlenecek olan ODTÜ IFT R&D yarışması başvurularını kaçırmayın! Yarışma, gıda sektörüne yönelik sorunları çözmek ve yeni fikirler kazandırmak amacında olup bu alanda barınabilecek öğrencilere hitap eden bir etkinliktir. Yarışmanın konusu yeni ürün...
Cuma, 15 Ocak, 2021 - 17:05
Üniversitemiz tarafından satın alınmış olan MATLAB yazılım lisansının tanıtımının yapılacağı ve eğitime dair tüm soruların cevaplanacağı online meetinge tüm öğrencilerimiz davetlidir. Toplantıya katılmak için tıklayınız.
Salı, 12 Ocak, 2021 - 20:43
Unilever WizaRDs başvuruları açıldı! Unilever’in inovatif ve öncü Ar-Ge dünyasını keşfedeceğiniz, ürün kategorilerini ve Ar-Ge ekibini yakından tanıyacağınız heyecan dolu bir gün ve uzun dönem staj imkanları için lütfen tıklayınız!    
Cuma, 8 Ocak, 2021 - 22:14
Endüstriyel tasarım ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşecek olan multidisipliner workshop "Circular Design: From Food Waste to Biomaterial" yarın başlıyor!  
Pazar, 27 Aralık, 2020 - 22:22
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Seminerleri kapsamında 30 Aralık Çarşamba günü Kök Projekt ve Maide Mutfak kurucu ortağı Shirley Kaston bizlerle birlikte olacak. Seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Cuma, 25 Aralık, 2020 - 14:07
  Hangi Ürünler ve Hangi İşlemler Kapsama Giriyor? GEKAP Yükümlülüğü Ne Zaman Doğar? Firmaların Yükümlülükleri Nelerdir? GEKAP Beyannamesi Ne Zaman ve Nasıl Verilir? Muafiyet ve İstisnalar Nelerdir? Mahsuplaşma İşlemleri Nasıl Yapılır? Yaptırımlar Nelerdir?...
Salı, 22 Aralık, 2020 - 13:41
7Tepe Yeni Fikir’20 Demo Day’e davetlisiniz! 10 girişimin sahne alacağı 7Tepe Yeni Fikir’20 Demo Day Youtube canlı yayınında! 22 Aralık 2020 Salı günü 14:00 – 15:00 saatleri arasında YUTTO Yeditepe Youtube kanalından gerçekleştirilecek canlı yayını buradan ...
Cuma, 18 Aralık, 2020 - 12:14
"Sürdürülebilir Gıda Sistemleri" seminerleri kapsamında önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan seminerimizin konuğu gıda atığının azaltılması yolunda teknolojik çözümler üreten "Fazla Gıda" Satış Direktörü Gökmen Güven'dir. Seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Salı, 15 Aralık, 2020 - 20:09
Yeditepe Food Talks kapsamında Unilever Ar-Ge Müdürü Sibel Bilge tarafından gerçekleştirilecek olan seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Pazartesi, 14 Aralık, 2020 - 17:13
Buğday Derneği Strateji Kurulu Üyesi Güneşin Aydemir, "Sürdürülebilir Gıda Sistemleri" üzerine bir seminer verecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Salı, 8 Aralık, 2020 - 09:53
Yeditepe Food Talks kapsamında bölümümüz mezunlarından Elif Ezgi Tiryakioğlu tarafından gerçekleştirilecek olan "Food Packaging and Sustainability" adlı seminerimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Cuma, 4 Aralık, 2020 - 11:09
Selçuk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 11-12 Mart 2021 tarihinde dijital platform üzerinden düzenlenecek olan 11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi'ne tüm öğrencileriniz davetlidir.
Cuma, 27 Kasım, 2020 - 13:32
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile bölümümüz hocalarının öğretmenler gününü kutladık.  
Çarşamba, 11 Kasım, 2020 - 12:25
İnovasyona ve yaratıcı fikirlere en çok ihtiyacımız olan bu yeni dönemde; biyoteknolojiden gıda israfına, katkı maddesiz gıda üretiminden şehiriçi tarım tekniklerine, sürdürülebilir gıdalardan yeni nesil veri tabanlı gıda tüketimine, sektöre damga vuran teknoloji tabanlı gıda girişimcileri ile...
Salı, 10 Kasım, 2020 - 18:15
WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü 1.000’in üzerinde markanın katılımıyla 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda...
Cuma, 23 Ekim, 2020 - 11:35
Okul kantinlerinde satılacak hazır ambalajlı gıdalara ilişkin kriterler neler? Okul Gıdası onayı almak için neler gerekiyor? Başvuru nereye, nasıl yapılacak? Üreticiler Okul Gıdası uygulamasına ve denetimlerine nasıl hazırlanmalı? Uygulamada herhangi bir geçiş süreci veya erteleme...
Perşembe, 15 Ekim, 2020 - 09:59
FAO ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Dünya Gıda Günü Ortak Dijital Etkinliği (16 Ekim 2020, Cuma)   Büyütelim, Besleyelim; Hep Birlikte Sürdürelim. Eylemlerimiz Geleceğimizdir.     16 Ekim 2020  -   Bu yıl,...
Çarşamba, 19 Ağustos, 2020 - 12:36
Gıda sektörünün dev buluşması 25-28 Kasım 2020'de Türk gıda, içecek ve ambalaj sanayinin aynı tarihte, aynı çatı altında buluşacağı CNR Food İstanbul ve CNR Ambalaj İstanbul, yerli ve yabancı gıda toptancıları, perakende zincir marketler, kurumsal satın almacılar, işletmeciler, yeni işletme...
Cuma, 3 Temmuz, 2020 - 13:04
BRC/PM V 6 Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart Eğitimi Eğitimin Amacı Gıda ve tüm diğer tüketici ürünlerine yönelik tüm ambalaj üreticileri tarafından kullanılan BRC Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart gerekliliklerinin ve revize edilen maddelerin anlaşılması. Ambalaj...
Perşembe, 4 Haziran, 2020 - 19:12
Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yeşim Ekinci moderatörlüğünde gerçekleşecek olan "Sürdürülebilir Bir Dünya İsterken Nerede Yanlış Yaptık?" isimli e-panel'e tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Pazartesi, 1 Haziran, 2020 - 21:41
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımının anlatılacağı yayınımıza siz de katılın! Seminere katılım ile...
Cuma, 15 Mayıs, 2020 - 22:51
Turkish Wine Consultancy (TWC) 'nin kurucusu olan, 2014 Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunumuz değerli Pelin Doğanca, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Alkollü İçecekler Teknolojisi" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 18:09
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi değerli Prof. Dr. Taner Baysal, online sistem üzerinden Gıda Teknolojisi dersimize konuk olarak katılmış ve “Meyve Suyu Teknolojisi" hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.  
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:33
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Zeynep Banu Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize süt bilimi, teknolojileri ve ürünleri hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:15
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Atıf Can Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Gıda Ambalaj Teknolojileri" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Pazartesi, 23 Mart, 2020 - 18:31
Gıda Mühendisliği Bölümü olarak 13 Aralık Cuma günü Impact Hub İstanbul çatısı altında olan Foodback gıda platformunu ağırladık. European Innovation and Technology (EIT) Food tarafından destenlenmeye başlayan Foodback hakkında bizleri bilgilendiren Tuğçe Ergün Cireli’ye çok teşekkür ederiz....