• Türkçe
  • English
Cuma, 27 Kasım, 2020 - 13:32
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile bölümümüz hocalarının öğretmenler gününü kutladık.  
Çarşamba, 11 Kasım, 2020 - 12:25
İnovasyona ve yaratıcı fikirlere en çok ihtiyacımız olan bu yeni dönemde; biyoteknolojiden gıda israfına, katkı maddesiz gıda üretiminden şehiriçi tarım tekniklerine, sürdürülebilir gıdalardan yeni nesil veri tabanlı gıda tüketimine, sektöre damga vuran teknoloji tabanlı gıda girişimcileri ile...
Salı, 10 Kasım, 2020 - 18:15
WorldFood İstanbul: Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul birçok yeni ürünü 1.000’in üzerinde markanın katılımıyla 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gıda...
Cuma, 23 Ekim, 2020 - 11:35
Okul kantinlerinde satılacak hazır ambalajlı gıdalara ilişkin kriterler neler? Okul Gıdası onayı almak için neler gerekiyor? Başvuru nereye, nasıl yapılacak? Üreticiler Okul Gıdası uygulamasına ve denetimlerine nasıl hazırlanmalı? Uygulamada herhangi bir geçiş süreci veya erteleme...
Perşembe, 15 Ekim, 2020 - 09:59
FAO ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Dünya Gıda Günü Ortak Dijital Etkinliği (16 Ekim 2020, Cuma)   Büyütelim, Besleyelim; Hep Birlikte Sürdürelim. Eylemlerimiz Geleceğimizdir.     16 Ekim 2020  -   Bu yıl,...
Çarşamba, 19 Ağustos, 2020 - 12:36
Gıda sektörünün dev buluşması 25-28 Kasım 2020'de Türk gıda, içecek ve ambalaj sanayinin aynı tarihte, aynı çatı altında buluşacağı CNR Food İstanbul ve CNR Ambalaj İstanbul, yerli ve yabancı gıda toptancıları, perakende zincir marketler, kurumsal satın almacılar, işletmeciler, yeni işletme...
Cuma, 3 Temmuz, 2020 - 13:04
BRC/PM V 6 Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart Eğitimi Eğitimin Amacı Gıda ve tüm diğer tüketici ürünlerine yönelik tüm ambalaj üreticileri tarafından kullanılan BRC Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart gerekliliklerinin ve revize edilen maddelerin anlaşılması. Ambalaj...
Perşembe, 4 Haziran, 2020 - 19:12
Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yeşim Ekinci moderatörlüğünde gerçekleşecek olan "Sürdürülebilir Bir Dünya İsterken Nerede Yanlış Yaptık?" isimli e-panel'e tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Pazartesi, 1 Haziran, 2020 - 21:41
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımının anlatılacağı yayınımıza siz de katılın! Seminere katılım ile...
Cuma, 15 Mayıs, 2020 - 22:51
Turkish Wine Consultancy (TWC) 'nin kurucusu olan, 2014 Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunumuz değerli Pelin Doğanca, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Alkollü İçecekler Teknolojisi" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 18:09
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi değerli Prof. Dr. Taner Baysal, online sistem üzerinden Gıda Teknolojisi dersimize konuk olarak katılmış ve “Meyve Suyu Teknolojisi" hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.  
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:33
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Zeynep Banu Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize süt bilimi, teknolojileri ve ürünleri hakkında seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Cuma, 24 Nisan, 2020 - 14:15
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi değerli Prof. Dr. Atıf Can Seydim, online sistem üzerinden öğrencilerimize "Gıda Ambalaj Teknolojileri" hakkında Seminer vermiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Pazartesi, 23 Mart, 2020 - 18:31
Gıda Mühendisliği Bölümü olarak 13 Aralık Cuma günü Impact Hub İstanbul çatısı altında olan Foodback gıda platformunu ağırladık. European Innovation and Technology (EIT) Food tarafından destenlenmeye başlayan Foodback hakkında bizleri bilgilendiren Tuğçe Ergün Cireli’ye çok teşekkür ederiz....