AI 401 |
Disiplinler Arası Çalışma için Yapay Zeka |
Alan Seçmeli |
ATD 415 |
Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu |
Alan Seçmeli |
CE 362 |
Çevresel Yönetimin Esasları |
Alan Seçmeli |
CE 451 |
Çevre Mühendisliğine Giriş |
Alan Seçmeli |
ES 310 |
Sonuç Odaklı İnovasyon |
Alan Seçmeli |
ES 411 |
Araç Elektrifikasyonu |
Alan Seçmeli |
ES 415 |
Akıllı Araçlar |
Alan Seçmeli |
FDE 315 |
Gıda Mevzuatı |
Alan Seçmeli |
FDE 319 |
Gıda Biyokimyası |
Alan Seçmeli |
FDE 320 |
Gıda Ambalajlama Teknolojisi |
Alan Seçmeli |
FDE 346 |
Gıda Katkı Maddeleri |
Alan Seçmeli |
FDE 347 |
Gıda Üretiminde Enzimler |
Alan Seçmeli |
FDE 354 |
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri |
Alan Seçmeli |
FDE 384 |
Fonksiyonel Gıdalar |
Alan Seçmeli |
FDE 421 |
Gıda Biyoteknolojisi |
Alan Seçmeli |
FDE 423 |
Biyopolimerler ve Makromoleküler Etkileşimler |
Alan Seçmeli |
FDE 425 |
Ürün Geliştirme ve Tasarlama |
Alan Seçmeli |
FDE 426 |
Gıda Proteinleri |
Alan Seçmeli |
FDE 431 |
Gıda Mühendisliğinde Matematik Modelleme |
Alan Seçmeli |
FDE 444 |
Gıda Analizlerinde Kullanılan Enstrumental Metodlar |
Alan Seçmeli |
FDE 462 |
Gıda Bilim ve Teknolojisinde Eğilimler |
Alan Seçmeli |
GBE 321 |
Biyotermodinamik |
Alan Seçmeli |
GBE 326 |
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik I: İlkeler |
Alan Seçmeli |
GBE 415 |
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik II: Tasarım ve Uygulamalar |
Alan Seçmeli |
GBE 434 |
Biyoteknolojide Girişimcilik |
Alan Seçmeli |
IND 251 |
Yaratıcılık Teknikleri |
Alan Seçmeli |
INDD 333 |
Tasarımda Sürdürebilirlik |
Alan Seçmeli |
INDD 491 |
Trend Analizi ve Marka |
Alan Seçmeli |
NUT 251 |
Fonksiyonel Gıdalar |
Alan Seçmeli |
PHAR 567 |
Gıda Toksikolojisi |
Alan Seçmeli |
PHAR 571 |
Nutrasötikler ve Gıda Destekleri |
Alan Seçmeli |
STAT 411 |
İleri İstatistik Uygulamaları |
Alan Seçmeli |