• Türkçe
  • English
Perşembe, 21 Mayıs, 2020 - 23:36
Öğrenci Merkezi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yeni Gelen Öğrenci Danışmanlığı biriminin "Akran Danışmanlığı" programında 2020-2021 Akademik Yılında görev alacak öğrencilerin programa başvuruları başlamış olup programa son başvuru tarihi 26 Haziran 2020'dır. Akran danışmanlığı programının...
Pazartesi, 11 Mayıs, 2020 - 20:02
2019- 2020 BAHAR YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM İLE VERİLEN DERSLER İÇİN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME ESASLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Perşembe, 7 Mayıs, 2020 - 18:42
Gıda Mühendisliği / Bölüm ve Meslek Tanıtımı Prof. Dr. Mustafa Özilgen Sağlık, sürdürülebilirlik, girişimcilik ve inovasyon odaklı disiplinler üstü bir yaklaşımla eğitim veren Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü hakkında soruların yanıtlanacağı ve Gıda Mühendisliği mesleğinin...
Çarşamba, 8 Nisan, 2020 - 22:48
KORONAVİRÜS (COVID-19) BESLENME REHBERİ Çevrenizdeki biri hapşırdığında, havaya içerisinde virüs barındıran yaklaşık 20,000 küçük partikül dağılır. COVID-19 tarzı virüslerin yayılımı havada hareketli kalması ve sizin onunla kontak halinde olmanızla ortaya çıkar. Virüslerin belli hedef dokuları...
Cuma, 3 Nisan, 2020 - 12:48
Özgün Müfredatımız ile Ayrıcalıklı Eğitim İmkanı Yeditepe Gıda’da! Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği, Türkiye’de Bir İlke İmza Atıyor! Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Programı yeniden yapılandırılarak Türkiye’de ilk defa uygulanan ‘Disiplinler...
Cuma, 3 Nisan, 2020 - 12:38
Mezunlarımız hangi alanlarda çalışıyorlar? Mezunlarımız sektörün önde gelen firmalarında çoğunlukla Ar-Ge, Kalite kontrol, Satın alma ve Pazarlama gibi alanlarda çalışmalarının yanı sıra Türkiye ve yurtdışındaki üniversitelerde Biyoteknoloji, ...
Cuma, 3 Nisan, 2020 - 12:29
Gıda İşletme Programı, gıda sektörünün yönetim kadrolarında ilerlemek isteyen mühendis ve mühendis adayları ile gıda sektöründe iş kurmak isteyen girişimciler için özel olarak tasarlanmış, Türkiye gıda sektörünün sürdürülebilirlik, sağlık ve ekonomik hedefleri doğrultusunda sektörün dinamik...
Cuma, 3 Nisan, 2020 - 12:21
Tüm Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri konsantrasyon programından faydalanabilirler. Gıda Mühendisliği Bölümü müfredatında bulunan yedi teknik seçmeli dersin beşini ilgili konsantrasyon programının ders listesinden seçip, başarılı bir şekilde bitiren öğrenciler seçtikleri programa tabi olarak...
Cuma, 27 Mart, 2020 - 13:01
Değerli Öğrencilerimiz, COVID-19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından 16 Mart 2020 itibariyle ara verdiğimiz öğretimimiz, yine YÖK tarafından yapılan 19 Mart 2020 tarihli yazı ile 23 Mart 2020 tarihinden itibaren sizlerin de büyük katkısıyla uzaktan...
Pazartesi, 23 Mart, 2020 - 20:32
Değerli  Öğrencilerimiz, COVID-19 salgını nedeniyle ara vermiş olduğumuz öğretime, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretim ile devam edeceğimizi ve buna ait uygulama esaslarını 20 Mart 2020 tarihinde sizlerle paylaşmıştık. 23 Mart 2020 itibarıyla dersler bu şekilde...
Cumartesi, 21 Mart, 2020 - 17:50
Sevgili Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’nın aldığı yeni karar doğrultusunda, COVID-19 salgını nedeniyle ara verdiğimiz öğretimimize 23 Mart 2020 tarihinden itibaren, uzaktan öğretim sistemi ile devam edeceğiz. Bu amaçla; Ders materyali...
Çarşamba, 18 Mart, 2020 - 12:59
Sevgili Gıda Mühendisliği Öğrencileri, Sizlerin ve ailenizin küresel koronavirüs salgınından etkilenmeyerek bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmanız hepimizin önceliğidir. Üniversitelerde derslere ara verilmesi de  bu kapsamda uygulanmakta olan önlem paketinin önemli bir parçası. Kendimizi...