Ünvan: Öğretim GörevlisiBölüm: Gıda MühendisliğiGörevi: AkademisyenE-posta: didem.mahsunlar@yeditepe.edu.trÇalışma Türü: Yarı ZamanlıAkademikBiyografiAraştırma Alanları Gıda Yeni Ürün ve Pazar Geliştirme, Yenilikçi Çözüm ve Tasarımların adaptasyonu, Gıda Sanayinde verimlilik artışı , kaynak optimizasyonu ve döngüsel ekonomi çözümleri, Gıda Sisteminde etki. Eğitim Bilgileri Lisans: Gıda Mühendisliği, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, TR, 1998. Yüksek Lisans: Sürdürülebilir Gıda sistemleri için İnovasyon ve Tasarım, Yeditepe Üniversitesi, TR,2024. Verdiği DerslerGıda Bilim ve Teknolojisinde Eğilimler YayınlarErcin, E., D’Haeyer, B., Nolet, C., Alkaya, E., Mahsunlar, D., Pilevneli, T., and Capar, G.: Cross-border environmental impacts of agri-food systems and potential solutions towards sustainability: a case study of trade between Europe and Africa., EGU General Assembly 2023, Vienna, Austria, 24–28 Apr 2023, EGU23-16316, https://doi.org/10.5194/egusphere-egu23-16316, 2023.