• Türkçe
  • English
Ders Kodu: 
FDE 344
Ders Dönemi: 
Bahar
Ders Tipi: 
Zorunlu
Teori Saati: 
3
Uygulama Saati: 
0
Kredi: 
3
AKTS: 
5
Dersin Dili: 
İngilizce
Dersin Koordinatörü: 
Dersi Verenler: 
Dersin Amacı: 
Çeşitli gıda ürünlerinin üretim teknolojilerini ve ilgili ürünlerin temel işlemlerin öğrenmek
Dersin İçeriği: 

Tahıl, et, süt ürünleri, meyve ve sebze, yağ, fermentasyon teknolojileri, çikolata ve şekerleme ürünleri üretim teknolojileri, gıda üretim teknolojileri ile ilgili temel işlemler

Dersin Öğretim Yöntemleri: 
1: Hocanın ders anlatımı, 2: Tartışma ile ders anlatımı,6: Okuma ödevi, 8: Dönem araştırma ödevi, 9: Konuk konuşmacı sunumu,
Dersin Ölçme Yöntemleri: 
C: Eve verilen kısa sınav, E: Ödev, F: Proje,

Dikey Sekmeler

Ders Tanimlari