• Türkçe
  • English
Ders Kodu: 
FDE 425
Ders Tipi: 
Alan Seçmeli
Kredi: 
3
Teori Saati: 
3
Uygulama Saati: 
0
Laboratuvar Saati: 
0
AKTS: 
5
Dersin Amacı: 
Gıda tasarımında ve üretiminde kullanılan işlemleri tanıtmak. Beslenme gereksinimlerini karşılayacak yeni ürün tasarlamak ve gıda üretimindeki yenilikleri takip etmek.
Dersin İçeriği: 

Fikir üretme. Ürün geliştirme. Paketleme. Kalite kontrol. HACCP. Ürün pazarlama. Prototip geliştirme.

Dersin Öğretim Yöntemleri: 
1: Anlatım, 2: Soru-Cevap, 3: Lab, 4: Örnek vaka incelemesi
Dersin Ölçme Yöntemleri: 
A: Sınav , B: Deney, C: Ödev, D: Proje

Dikey Sekmeler

Ders Tanimlari