Ünvan: Araştırma GörevlisiBölüm: Gıda MühendisliğiGörevi: Doktora ÖğrencisiE-posta: sinem.argun@yeditepe.edu.trTelefon: 216 578 0000- 1738Çalışma Türü: Tam ZamanlıAkademikBiyografiEğitim Bilgileri Lisans: Gıda Mühendisliği, ODTÜ, 2018 Yüksek Lisans: Gıda Mühendisliği, ODTÜ, 2022 YayınlarCoskun, M., Argun, S., & Kirtil, E. (2022). Improving The Physical Stability Of Virgin Olive Oil Mayonnaise. Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences. DOI: 10.28979/jarnas.1097902 Cokeker, C. , Argun, S., & Kirtil, E. (2022). Evaluation of the Effect of Quince Seed Extract On Physical and Sensorial Properties of Gluten-Free Cake Dough Formulations. Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences. DOI: 10.28979/jarnas.1097860