BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2021 GÜZ DÖNEMİ DUYURUSU

Değerli Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri,

2021 Güz Dönemi için öğretim, Üniversite çapında alınan kararlar kapsamında normal sınıf kapasitelerini pandemi şartları altında seyreltilmesi ve hibrit olarak (yüz yüze ve uzaktan eşzamanlı) yürütülmesi üzerine kurgulanmıştır. Ayrıca, pandemiye ilişkin gelişmelere göre formatta güncellemeler yapılabileceği belirtilmektedir.

Teorik dersler için öğrencilerin kampüse dönüşümlü olarak gelmesi planlanmış olup, öğrenci numarası tek rakam ile biten öğrencilerimiz 1., 3., 5., ... haftalarda, çift rakam ile biten öğrencilerimiz 2., 4., 6., ... haftalarda kampüse gelip sınıfta yüz yüze ders alacak, kampüse gelmedikleri haftalarda ise geçen dönem yürüttüğümüz şekilde eşzamanlı olarak uzaktan eğitime katılacaklardır.

Uygulamalı derslerin (laboratuvar, uygulama, proje, atölye, öğrenci destek eğitimi şubeleri, v.b.) yüz yüze verilmesi planlanmaktadır. Ancak, labların işleyişinde dersten derse farklılık olabileceği için dersin öğretim üyesinin hazırlayacağı ders izlencesi üzerinden her derse ait planı öğrenebileceksiniz.

Sınavların ise yüz yüze gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kayıt olduğunuz veya kayıt olmayı planladığınız derslere ilk günden itibaren katılmanız büyük önem arz etmektedir. Bölümümüzce hangi haftanın tek hangi haftanın çift hafta olarak belirlendiğini aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz. Örneğin, ayın 23’ü ve 24’ünde öğrenci numarası tek rakam ile biten öğrencilerimizi kampüste derslere bekliyor olacağız. Öğrenci numarası çift rakam ile biten öğrenciler de YULEARN sitesinden derslere eşzamanlı çevrimiçi olarak katılabilecekler.

Başarı dolu, sağlık dolu bir dönem dileğiyle.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Hafta