2020 Yaz - Sayısal Mekanik Atölye ve Kampı tamamlandı.

13-17 Temmuz tarihleri arasında 5 gün boyunca süren kampta yaklaşık 35 saatlik sayısal mekanik çalışması yapıldı. İçi basınçlandırılmış tübümsü fiber-takviyeli yumuşak dokuların modellenmesi, kas dokularının kasılma davranışı ve biyomedikal ortamlarda akustik saçılım konularının masaya yatırıldığı kampta oldukça yoğun bir paylaşım, eğitim, araştırma, geliştirme, etkileşim ortamı oluştu.

Katılımcıların hepsi Yeditepe Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümündendi.

Ev sahibi ve düzenleyen Dr. öğretim üyemiz Fethi Okyar'dı.  Bölüm öğrencilerinden bu konuda araştırmada bulunan 2 doktora (Mete Öğüç ve Volkan Karadağ), 1 yüksek lisans (Furkan Taşdemir), ve 1 lisans mezunu (Ömer Büyükkaya) katıldı.

Kamp, Büyükada Fethi Okyar Köşkü bahçesinde bulunan Kamino Yelken Kulübünde  kuruldu.