Değerli Yeditepe Üniversitesi Öğrencilerimiz, Acrome Robotik olarak, sağlığımız için evlerimizde bulunmak zorunda olduğumuz bu zor günlerde size güzel bir haber vermek istiyoruz. Bir süredir geliştirdiğimiz robotik simülasyon ve yarışma ortamı, aynı zamanda da Türkiye’nin ilk online robotik yarışma platformu olan Riders.ai’yi ilk kez öğrencilerin kullanımına sunacak olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

Riders Arena Nedir?

Riders Arena ismini verdiğimiz bu yarışma ortamında lise ve üniversite öğrencilerinin yarışacakları ilk yarışma Çizgi İzleyen Robot kategorisinde olacak.  25 Nisan’da ön eleme hazırlık süreci başlayacak olan yarışmanın, 2 Mayıs’ta ön elemesi ve 16 Mayıs’ta finali gerçekleşecek. Yarışamamızda birinciye 5.000 TL olmak üzere toplam 9.000 TL ödül bulunuyor.

Lise ve üniversite öğrencilerine özel düzenlediğimiz bu yarışmamızı siz değerli öğrencilerimize de duyurmak istedik. Öğrencilerimiz evde kalırken hem kendilerini geliştirebilecekleri bir platformla tanışmış olur hem de yarışarak ödüller kazanabilir.

Robotikle ilgilenen tüm öğrencilerinizi yarışmamızda görmekten mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz olursa ya da Riders.ai platformumuz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, sizinle iletişime geçmeyi çok isteriz.

Saygılarımızla, Acrome Ekibi

Yarışma hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.