Yeditepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü Olarak Unutulmaz Bir Etkinliği Daha Geride Bıraktık!
Davetlimiz Alev Bostancı, etkinliğimizde "Meslek Seçimi ve Kariyer Yolculuğunu Şekillendiren Fırsatlar" konusunda bizlere ilham verici bir sunum yaptı. Değişim ve cesaretin önemine vurgu yapan Alev Hanım, kendi deneyimlerinden ve kariyer yolculuğundan örnekler vererek bizlere yeni fırsatları değerlendirme konusunda tecrübelerini aktardı.
Etkinlik boyunca Alev Hanım, Kimya Mühendisliği öğrencilerine ilham verici bir yolculuk sunarken, inovasyonun ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Bize gelecekte başarılı olmak için birçok fırsatın olduğunu hatırlatarak bu fırsatlara nasıl yaklaşmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyeler verdi. Sayın Alev Bostancı'ya çok değerli tecrübelerini bizimle paylaştığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ne Zaman:
Perşembe, 25 Mayıs, 2023 - 15:18