3 Nisan 2023 Pazartesi günü,  Şişecam Bilim, Teknoloji ve Tasarım Merkezi'ne Yeditepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği öğrencileri için teknik gezi düzenlenmiştir.

Geziye ders programı uyan öğrenciler katılabilecek olup, gezi için belirlenen kontenjan firma tarafından 25 kişi olarak sınırlandırılmıştır.

Teknik geziye katılmak isteyen öğrencilerimizin formu doldurması gerekmektedir.

Geziye katılacak öğrencilerin belirtilen tarihte, Mühendislik Fakültesinin önünde en geç saat 11:45'te bulunmaları gerekmektedir.

Form 20 Mart 2023 18:00 itibariyle kapanacaktır. Geziye katılmak isteyen öğrencilerin bu tarihten önce formu doldurmaları gerekmektedir.

Formu doldurup sonrasında bir sebepten geziye katılamayacak öğrencilerimizin, geziye katılmak isteyen diğer öğrencilerimize engel olmamaları için, bu durumlarını en geç 2 Nisan 2023 tarihine kadar Melis Çağdaş'a (melis.cagdas@yeditepe.edu.tr) bildirmelerini önemle rica ederiz.

Ne Zaman:
Pazartesi, 3 Nisan, 2023 - 11:45