Manus Yazılım şirketi, 2008 yılından bu yana, talaşlı imalat odaklı yazılım çözümleri üretmektedir. Sunulan yazılım çözümleri ile, CNC tezgahların bütün fonksiyonlarını destekleyerek en verimli şekilde kullanılmasını sağlamakta ve bu sayede de, firmaların ihtiyaç duyduğu bilgi ve tecrübenin danışmanlık ve eğitimler vasıtası ile oluşturulmasını ve arttırılmasını sağlamaktadır. Manus Yazılım, geliştirdiği CNC post processor ve CNC simulasyon endüstriyel yazılımları ile havacılık, savunma, otomotiv, medikal ve kalıp sanayi sektörlerinde, hem Türkiye'de sektördeki lider firmalara, hem de 10'dan fazla ülkede bulunan müşteri portföyüne yazılım sağlamakta ve hizmet vermektedir.

Manus Yazılım şirketi makine, imalat ve mekatronik mühendisliği öğrencilerini CNC yazılım geliştirme sektörü hakkında bilgilendirmeyi, onlara ileride iş imkanları sağlayabilecek eğitimler vermeyi istemektedir. Kendilerini üniversite sonrasına şimdiden hazırlamak isteyen öğrenciler için oluşturduğumuz, tamamen ücretsiz olan özel eğitim programımızda aşağıdaki maddeler işlenecektir;

- Farklı CNC tezgah tipleri ve kullanım alanları

- CNC programlamanın temelleri (Fanuc, Heidenhain, Siemens, Mazatrol, Mitsubishi vb.)

- 5 eksen NC program yapısı

- CNC'de parça kesmenin temelleri (takımlama, setup oluşturma)

- Kendi geliştirdiğimiz MANUSsim CNC simulasyon yazılımı kullanımı

- Yine kendi geliştirdiğimiz MANUSncoptimize yazılımı kullanımı

Sonrasında da yoğun talep alan MANUSsim ve MANUSncoptimize yazılımlarımızı kullanarak optimizasyon işlemi gerçekleştirilecektir.

Bunun için öncelikle tamamen ücretsiz bir bilgilendirme webinarı düzenleyeceğiz. Bu maili bölümünüz öğrencilerine iletirseniz çok seviniriz. Kendini mühendislik alanında geliştirmek ve bunu yaparken de para kazanmak isteyen bölümünüzde yer alan tüm öğrencilerle tanışmak istiyoruz.

Kayıt için:

Ne Zaman: