Mühendislik bazlı dünya sıralamalarında ilk 100'de (QS World University Rankings 2021 by Subject), genel dünya sıralamasında ise ilk 80’de bulunan (QS World University Rankings 2022) University of Southampton’dan akademisyen Dr Mohamed Torbati’nin konuşmacı olacağı ve İngiltere Üniversitesinde Mühendislik eğitiminin içeriği ile bu alandaki akademik programlar hakkında bilgiler aktaracağı webinar canlı yayını gerçekleştireceğiz.

Kayıt formunun doldurulmasının ardından canlı yayına katılım linki e-mail yoluyla iletilecektir.

Canlı yayınımızın duyurusunu öğrencilerinizle ve tüm eğitim kadrosuyla paylaşmanızdan oldukça mutluluk duyarız.

Konu Başlığı: İngiltere Üniversitesinde Mühendislik Eğitimi ve Akademik Programlar

Konuşmacı: Dr Mohamed Torbati (Lecturer & Senior Consulting Engineer, Director of Internationalisation)

Sunum tarihi: 8 Mart Salı

Sunum saati: 17:00

Zoom kayıt formu: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUtduGhrDwrE90jX2XEDKMbifnhYiOCcsx6

E-mail: bilgi@britisheducation.com.tr

Telefon/WhatsApp/Telegram: 0544 767 0701

BEB Kimdir?

BEB (British Education Bureau), Birleşik Krallık üniversitelerinde eğitim almak isteyen Türk öğrencilere yardımcı olmak için 2002 yılında Oxford’da kuruldu. BEB’in kurucusu Sevda Öncel Budd, Oxford’da yüksek lisansını tamamladıktan sonra Birleşik Krallık üniversitelerinden destek alarak BEB’i başlattı ve kısa sürede İstanbul, Ankara ve İzmir’de ofis açtı. BEB’in en büyük farklılığı Birleşik Krallık üniversiteleri ve kolejleri tarafından finanse ediliyor olması. Böylesine önemli eğitim kurumları tarafından desteklenmek BEB’e her zaman son derece profesyonel davranma ve yüksek standartlarda hizmet verme sorumluluğu getiriyor. Birleşik Krallık’taki 90’dan fazla üniversitenin resmi temsilcisi olan BEB aynı zamanda, Oxford ve Cambridge dahil olmak üzere Birleşik Krallık’taki tüm üniversitelere öğrenci yerleştirmesi yapıyor.

Ne Zaman:
Salı, 8 Mart, 2022 - 17:00 to 18:00