Ulaştırma Bakanlığı, "Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Üniversitelere Yönelik Fikir Yarışması" çağrısı yapmayı ve üniversitelerde öğrenim gören gençlerin fikir projelerini desteklemeyi planlıyor. Bu proje çağrısında; Üniversite lisans öğrencilerinin demiryolları, karayolları, denizyolları ve havayollarında proje teklifleri kabul edilecek olup, dört farklı ulaştırma ana başlığı altında katılımcı gençlere ödüller de verilmesi düşünülmektedir.

Proje lansman toplantısı Sn. Abdulkadir Uraloğlu katılımıyla 31 Ekim 2023 tarihinde TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri Kadıköy / İstanbul'da Saat 13:30’da yapılacaktır.

Bu toplantı için 2 kişilik kontenjan mevcuttur. Başvuruları 20 Ekim Cuma gününe kadar civil@yeditepe.edu.tr adresine "Fikir Yarışması Başvuru" başlığı ve “Ad, Soyad, Telefon Numarası ve E-posta” bilgileri ile iletebilirsiniz.