CTRL+ Future’da yerini al!

Yazılım Geliştirici ya da Veri Analisti mi olmak istiyorsun?

CTRL+ Future programı seni bekliyor!

Microsoft Türkiye ve Koç Holding iş birliği ile, Türkiye’de teknoloji alanında çalışmak isteyen üniversite öğrencilerini istihdam ederek ülkemizin bilgi ve yetkinlikle büyüyecek dijital ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediğimiz yazılım ve kariyer geliştirme programımız CTRL+ Future başlıyor!

Kapsayıcılık ve çeşitlilik prensiplerimizden ödün vermeden, iş arayışı içinde olan yeni mezunları ve Türkiye’de herhangi bir üniversitenin son sınıfında eğitimine devam eden tüm öğrencileri dahil edeceğimiz CTRL+ Future çerçevesinde 2 farklı eğitim programı sunuyoruz.

Programın başında, ortasına ve sonunda, 10’dan fazla sektörde, 100’den fazla Koç Holding şirketinden birinde kariyerine başla!

Sen de dijital yetkinliklerini geliştirmek ve teknoloji sektöründe çalışmak istiyorsan

CTRL+ Future programına başvur, kariyer yolcuğunu başlatmak için ilk adımını sağlam at.

Daha ileri düzey teknik eğitimlere başlamadan önce “IT ve Scrum Master Fundamentals” eğitimlerini alacak ve sonrasında ilgin doğrultusunda seçtiğin programa katılabileceksin.

• Yazılım Geliştirici”ler için tasarlanan eğitim kapsamında; bulut teknolojilerinde yazılım geliştirme çözümlerinden web geliştirme tekniklerine, CSS, HTML, JavaScript, NodeJs, React.JS, ASP.NET, C# ön yüz ve arka yüz programlama dillerine kadar yazılım alanında ihtiyacın olan yetkinlikleri kazanacak ve istediğin tarafta uzmanlaşacaksın.
  • “Veri Analistleri” için tasarlanan eğitim kapsamında ise veri hatları ve ETL işlemleri tasarlayarak, veri modelleri geliştirmeyi ve optimize etmeyi öğrenecek Microsoft Azure Data Fundamentals, Azure SQL gibi teknik bilgi gerektiren konularda ihtiyacın olanları öğreneceksin.

Program Boyunca Seni Neler Bekliyor?

Online Değerlendirme Süreci: Başvuru kriterlerini sağlaman durumunda teknik ve İngilizce testlerin yer aldığı online değerlendirme sürecinde katılacaksın,

Temel Seviye Eğitimler: Online değerlendirme sürecini başarıyla tamamlarsan iki hafta sürecek temel seviye eğitimlerine katılacaksın.

Ara Değerlendirme: Temel eğitim sonrası, değerlendirme sınavını başarıyla tamamlaman durumunda ileri seviye eğitimler için davet alacaksın.

İleri Seviye Eğitimler: Yaklaşık 4 hafta sürecek ileri seviye eğitimlerde gelişim alanlarına odaklanacaksın.

Kişilik Envanteri ve Komite Mülakatı: İleri seviye eğitimlere devam ederken bir yandan kişilik envanterin üzerinden geri bildirim alacak ve komite mülakatına davet edileceksin.

Staj dönemi: Komite mülakatını da başarılı bir şekilde tamamladığında Koç’un staj programına davet edileceksin. Staj yapacağın Koç şirketi ve staj tarihleri için özel olarak seninle iletişime geçilecek.

Sertifikasyon Süreci: Programı başarıyla tamamladığında, dünya çapında tanınan ve sektör tarafından da onaylanan Microsoft AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals, AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure, DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals veya DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure sertifikaları arasından uzmanlaştığın ve seçtiğin alana özel olan (bir adet) sertifikayı alabileceksin/almaya hak kazanacaksın.

Programa başvuru yapmak için hemen aşağıdaki linke tıkla! “Seni” bekliyoruz!

koc.png