Bu yıl 30. yılını kutlayan Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) 2000 yılında beri düzenlediği Yapısal Çelik Günlerinin 23’üncüsünü bu yıl 6 Aralık 2022 Salı günü tam gün olarak Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonunda (Rektörlük Binası 4. kat) gerçekleştiriyor.

23. Yapısal Çelik Günü kapsamında aynı gün yapılacak 19. Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması (SteelPRO 2022) Kolokyum toplantısı da (5. Kat) paralel oturum olarak gerçekleştirilecek. Jüri üyelerinin katılacağı bu toplantıya SteelPRO 2022 yarışmasına katılan öğrenciler ve danışman öğretim elemanları ile birlikte, tüm üniversitelerim mimarlık ve inşaat mühendisliği öğrencileri de davetlidir.

İnan Kıraç Konferans Salonu Fuayesindeki tanıtım masalarından firmaların ürün ve hizmetler konusunda bilgi alınabilecek, kariyer günlerinde olduğu gibi öğrencilerin soruları da yanıtlayabilecektir.

Geçen 22 yıl içinde sektörün tüm ilgililerinin buluştuğu geleneksel Yapısal Çelik Günlerinde;

·       Çok sayıda uzmanın yorumları dinlendi,

·       Çelik yapı projelerinin detayları ve teknolojideki gelişmeler izlendi,

·       Kritik konular panellerde masaya yatırıldı,

·       Üyelerin Tanıtım Alanlarında tanıtımlar yapıldı, iş ilişkileri geliştirildi,

·       Ödül törenleri ile sektöre hizmeti geçenler ödüllendirildi.

Bu yıl bir tam gün süreli olacak 23. Yapısal Çelik Günü www.yapisalcelikgunu.org web sitesinde yer alan programa göre; küresel ısınmaya karşı sera gazı salımının azaltılması ve döngüsel ekonomi gibi konuları da içeren “Sürdürülebilirlik” ile Endüstri 4.0 paralelinde inşaat sektöründe teknolojinin yoğun kullanımını içeren “Dijitalleşme ve Verimlilik” temalarına ağırlık verilecek, sektörün teknolojik / modüler yapılara evrilmesini kapsayan bir panel, daha önceki yıllarda olduğu gibi projelerden seçkiler, teknik sunumlar, ödül törenleri yer almaya devam edecektir.

Yıllar içinde kapsamı değişen ve gelişen Yapısal Çelik Günleri bu yıl da sektör paydaşlarına, sektöre ilişkin yeniliklerin paylaşılması yanında, iletişim ağı (networking), gerçek ve sanal tanıtım konularında da önemli fırsatlar sağlayacak.

Tüm üniversite öğrencilerimiz 23. Yapısal Çelik Günü buluşmasına davetlidir.

Kayıt ve katılım ücretsizdir. Etkinlik sırasında Yeditepe Üniversitesine giriş yapabilmek için kayıt yapılması zorunludur.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linklerden ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz;

23. Yapısal Çelik Günü için https://yapisalcelikgunu.org

Kayıt için https://yapisalcelikgunu.org/index.php/kayit