Microsoft logo header

Imagine Program

Microsoft IMAGINE (I’M An enGINEer) Programı Başvuruları Başladı!

IMAGINE (I’M An enGINEer) programı, Microsoft Türkiye ve üniversite öğrencileri arasındaki bağı güçlendirmeyi ve öğrencilerin teknolojiyle ilgili alanlarda kendilerini geliştirmelerine destek olmayı amaçlayan bir programdır. Program, daha erişilebilir bir dünya vizyonu çerçevesinde engelli öğrencilerimizin başvurularını da kabul eder.

1 Kasım - 1 Haziran tarihleri arasında sürecek olan Microsoft IMAGINE programında;

• Bir Microsoft Türkiye çalışanı sana mentorluk yapar.
  • Kariyer toplantıları, geleceğini şekillendirmene yardımcı olur.
  • Teknik eğitimler sayesinde akademik bilgini Microsoft Teknolojileri ile pratiğe taşırsın ve yeni alanlarda uzmanlıklar kazanırsın.
  • Microsoft Türkiye’nin üst düzey yöneticileriyle ve ilham verici hikayeleri olan Microsoft çalışanlarıyla tanışma ve soru sorma imkânı bulursun.
  • Microsoft ve iş ortakları iş birliğiyle düzenlenen ideathon, hackathon ve datathon gibi etkinliklere katılmaya hak kazanırsın.

Eğer sen de;

• Yapay Zekâ, Veri Bilimi, IoT, DevOps Süreçleri, İş Analitiği gibi bulut teknolojilerine ilgiliysen ve bu alanlarda çalışmalara katıldıysan,
  • Üniversitenin 3 veya 4. sınıfında öğrenim görüyorsan,
  • Program dahilindeki etkinliklere katılıp bitirme projesi ile programda etkin yer alabileceksen,
  • Program kapsamında kendini geliştirdiğin alanları, atölye çalışmaları ve seminer gibi etkinliklerle üniversitedeki arkadaşlarına aktarmaya gönüllüysen,
  • Her yıl Microsoft’un dünya genelinde düzenlediği, ödüllü Imagine Cup yarışmasına katılma hayalin varsa,
  • Kişisel gelişimine Microsoft Learn'deki gibi eğitimler ve sertifikalarla devam etmek istiyorsan,
  • Üniversitenden seçilecek sayılı Imaginer’lardan biri sen olmak istiyorsan üniversite mailine gelen linkten başvurabilirsin!

Hemen Başvur

custom logo