EE492 Mühendislik Projesi Dersi kapsamında bu sene üçüncüsü düzenlenen Elektrik ve Elektronik Mühendisliği günleri Yeditepe IEEE Öğrenci Kulübü organizatörlüğünde gerçekleştirildi. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencileri Mühendislik Projelerini Mühendislik Fakültesinde saygıdeğer hocalarımız ve değerli katılımcılara sundular. Akabinde mezunlarımızdan Honeywell Satış Müdürü Sn. Sinan Erdem, Profen RF & Mikrodalga Tasarım Mühendisi Sn. Ali Baran Dursun ve Arçelik Kalite Mühendisi Sn. Cansu İçöz firmaları ve kariyer yolculukları hakkındaki sunumlarını gerçekleştirdiler. Katılımlarından dolayı mezunlarımıza teşekkür ederiz. Mühendislik Proje sunumlarını tamamlayan öğrencilerimize kariyer yolculukların başarılar dileriz.

ieee_day.png