Teknopark İstanbul A.Ş. olarak; firmalar ile üniversite öğrencilerini ‘’Teknopark İstanbul Yerleşkesinde’’ bir araya getiriyoruz.

1 ve 2 Haziran 2022 tarihlerini kapsayacak şekilde 2 gün sürecek olan ‘’Kariyer Günleri’’ etkinliğimizi üniversitenizin ağırlıklı olarak mühendislik fakültelerinde okuyan 3. ve/veya 4.sınıf öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.

Etkinlik süresince her gün iki farklı oturum ile (öğleden önce/öğleden sonra) öğrencilerimiz firmaların stantlarını ziyaret edecek olup staj, partime ve/veya işe alım süreçleri, kariyer ve terfi olanakları, oryantasyon ve eğitim süreçleri hakkında bilgiler alacaktır.

Etkinliğe katılım servisler ile sağlanacaktır. Etkinliğe katılım durumunuz halinde 26 Mayıs 2022 tarihine kadar bölüm sekreterliğine bildirmenizi rica ederiz.