İZ KARİYER FESTİVALİ

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Festivali; 2 yıllık çevrimiçi arasının ardından, İZ’22 adıyla ve yeni formatıyla 11 – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında kampüste sizlerle buluşuyor. Bu yılın ana temasını 'Umut Veren Buluşmalar' olarak belirledik.
Festival kapsamında 3 ayrı kategoride buluşmalar planlandık.
İZ Bırakan Kariyer kategorisinde, Şubat ayında siz sevgili öğrencilerimize yaptığımız Kariyer Anketi sonuçlarına göre en fazla dinlemek istediğiniz profesyonelleri konuk edeceğiz.
İZ Bırakan Mezunlar kategorisinde, yine anket sonuçlarında en beğendiğiniz markalarda görev yapan eski ve yeni mezunlar, sizlerle buluşarak kariyer yolculuklarını paylaşacaklar.
İZ Bırakan Markalar kategorisinde ise Mühendislik Binası Avlusunda kuracağımız stand alanında İşveren Markalarının İK Temsilcileri; marka tanıtımları, mülakat simülasyonları, staj ve iş görüşmeleri ile siz değerli öğrencilerimizle buluşacaklar. Standlar 09:00 - 16:00 saatleri arasında açık olacak.
Program güncellemeleri için web sitesini takipte kalın.
Festivale katılmak için Yeditepe Network'e üye olmayı ve kayıt formunu doldurmayı unutmayın...

Detaylı bilgi için: