IEEE Computer Society Türkiye'nin bayrak etkinliği IEEE Turkey Computer Society Congress – CSCON'un bu yıl 5.si Ankara'da 25-26-27 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bilişim ve yazılım sektörüne ilgi duyan öğrencilere sektör ile ilgili bilgi vermek, kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencileri bu sektörlerde yönelebilecekleri farklı alanlarda verilen eğitimlerle teknik yönden geliştirmek amacıyla ücretsiz olarak düzenlenecektir. Konferans için 3000, eğitim için 1800 kontenjan belirlenmiş olup etkinliğin ilk günü konferans oturumlarımız ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Etkinlik boyunca bilişim dünyasından pek çok şirket ve sivil toplum kuruluşlarının stant açması planlanmaktadır. 2. ve 3. Gün ise 30 eğitimimiz arasından seçtiğiniz konuda katılacağınız eğitimler Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'nde gerçekleşmesi planlanmıştır. Türkiye'nin en büyük öğrenci Kongresine sizi de bekliyoruz! Kontenjanlarla sınırlı, kaçırmayın!