HORIZON 2020 kapsamındaki ERA-MIN 3 projemiz için Doktora bursiyeri arıyoruz.

Alüminyum endüstrisinde ortaya çıkan atıkların geri dönüştürülmesi konusundaki projemizin burs kapsamındaki çalışmaları, Doç. Dr. Ahmet TURAN’ın danışmanlığı altında Yeditepe Üniversitesi, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü, Sürdürülebilir Proses Metalurjisi (SPM) Araştırma Grubunda gerçekleştirilecektir.

Adayların Lisans ve Yüksek Lisans derecelerini Metalurji ve Malzeme / Malzeme / Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji veya Cevher Hazırlama Mühendisliği bölümlerinden almış olmaları gerekmektedir.

Adaylar aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği (doktora) programı giriş koşullarını da sağlamalıdır.

Başvuru için son tarih: 31.01.2022

Detaylı bilgi almak ve CV’lerinizi iletmek için ahmet.turan@yeditepe.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.