Kulübümüz mühendislik ve mimarlık fakültesi öğrencilerine geleceğe

ve mesleğe hazırlanma evresinde

yardım sağlamayı, üniversite zamanlarından sektörle yakından alakalı genç ve donanımlı, nitelikli mühendis / mimarlar yetiştirilmesine destek olmayı hedefler.

25-26 ARALIK 2021  tarihlerinde gerçekleşecek CIVIL YEDITEPE etkinliğimizi Yeditepe Üniversitesi bünyesinde online olarak öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve konuşmacı misafirlerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz.

Güncel birçok konuyu ele alacağımız, yapı sektörünün önemli isimlerini ağırlayacağımız, interaktif etkinliklerimiz sayesinde katılımcılarımızla birlikte olacağız.

‘GELECEĞİ ŞİMDİ İNŞA ET!’ fikriyle yola çıktığımız etkinliğimizde;

Selami Gürel’in ikonik yapılar ve taşıyıcı sistemleri hakkında bizleri aydınlattığı,

Melkan Gürsel’in yükselen kariyer sürecinde; ödülllü projelerindeki tasarım yaklaşımları ve tecrübelerini paylaştığı,

Fazlı Bulut’un yapı ve inşaat sektöründeki gelişmeler, sektördeki yenilikçi ürünler yönündeki deneyimleri doğrultusunda bilgilerini aktardığı,

Enis Tibet’in günümüz mimarisinin kimliğini belirleyen yapılara dinamizm kazandıran materyaller hakkında bilgi birikimini aktardığı ve sektöre yön veren daha birçok değerli ismin bizlerle olacak.

Etkinliğimizden öğrencilerinizi haberdar ederseniz çok seviniriz.Böylece ilgilenen öğrencilerle de buluşma imkanı yakalamış oluruz.

*Etkinliğimiz online olarak gerçekleştirilecektir ve katılımcılara sertifika verilecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ