2021 yılında Yeditepe Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve aynı zamanda TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü MİLTAL laboratuvarlarında bursiyer olarak görev almakta olan Şevval PEKEN, yine 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Doktora programından mezun olan TÜBİTAK MAM ME MİLTAL Grup Sorumlusu Dr. İlhami ÜNAL ve TÜBİTAK RUTE'den Dr. Hüseyin Ayhan YAVAŞOĞLU'nun yürütücülüğünde gerçekleştirilen "Doğalgaz Boru Hatlarında Kullanılacak Boru İçi Denetleme Robotu İçin Kablosuz Haberleşme Amaçlı Anten Tasarımı" başlıklı çalışması ile X. URSI 2021 Bilimsel Kongresi'nde, " Anten Tasarımına Yönelik En İyi Öğrenci Bildirisi Ödülü "nü almaya hak kazanmıştır. Sn. Dr. İlhami ÜNAL'ı ve Sn. Şevval PEKEN'i kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.