Değerli öğrencilerimiz,

Pandemi nedeniyle bir süredir sorun yaşanmakta olan staj çalışmaları için İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile koordinasyon halinde online staj düzeni yürütülecektir.

Öğrenciler kendi taleplerine bağlı olarak bu staj çalışmasından CE300 Şantiye Stajı veya CE400 Ofis stajı olarak yararlanabilirler. İlgili bilgiler ekli afişlerde sunulmuştur.

2021 Yaz dönemi için staj çalışmalarını tercihiniz doğrultusunda yüz yüze de gerçekleştirilebilirsiniz. Belirtilen dönemde online staj, sadece ofis stajları için gerekli altyapı ve iletişimi sağlayabilen kurum veya işyerleri ile yürütülebilecektir.

Detaylı başvuru prosedürü ve gerekli evraklar bölüm web sitesinde ana sayfadaki staj sekmesi altında ayrıca ilan edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

İnşaat Mühendisliği Bölümü