Üniversite öğrencilerinin ambalaj tasarımı, atık yönetimi ve çevre konulu sosyal sorumluluk alanlarında özgün çevre dostu ürün, uygulama ve proje geliştirmelerinin teşvik edilmesi ve üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmada başarı elde eden öğrenciler ödüllendirilecektir.

Yarışmada aşağıda belirtilen üç farklı kategoride başvuru yapılabilecek olup öğrenciler bireysel veya grup olarak başvurabileceklerdir:

• Ambalajda Önleme Uygulamaları
  • Atık Yönetim Sistemi ve Uygulamaları
  • Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları

Ödüllendirilmeye değer bulunacak ürün, uygulama ve projeler için her kategoride ayrı ayrı verilebilecek ödül tutarları aşağıda belirtilmiştir:

1.lik Ödülü:    5.000 TL

2.lik Ödülü:    3.000 TL

3.lük Ödülü:   2.000 TL

Teşvik Ödülü: 1.000 TL

Yarışma takvimimiz ise aşağıdaki gibidir:

Yarışma Duyurusu             13.04.2021

Son Başvuru Tarihi            01.10.2021

1.Jüri Değerlendirmesi       20.10.2021

2.Jüri Değerlendirmesi       17.11.2021

Ödül Töreni                       15.12.2021

Yarışma başvuruları ve jüri değerlendirmesi COVID-19 salgını nedeniyle elektronik ortamda yapılacaktır. Yarışma şartnamesinde belirtilen kriterlere göre hazırlanmış başvurular www.yesilnoktaogrenci.org  ağ sayfası üzerinden Haziran 2021 başı itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır.

Yarışma şartnamesi için lütfen tıklayınız.