2020 Güz Döneminde Derslerin Yüzyüze mi Online mı olacağına dair detaylar aşağıdaki gibidir. Bu detaylar sadece bilgi amaçlı olup ilgili bölümler bu bilgiler üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiplerdir. Olası değişiklikler hakkında güncel bilgiye ilgili bölümlerin web sayfalarından ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki yazan bilgiler dışında bölümümüzün farklı bir bilgisi yoktur o yüzden lütfen sorularınızı ilgili bölümlerin sekreterliklerine yöneltiniz.

• Biyomedikal Mühendisliği (BME) ONLİNE İşleyecekir.
  • İnşaat Mühendisliği (CE) ONLİNE İşleyecekir.
  • Kimya Mühendisliği (CHBE) ONLİNE İşleyecekir. Yüzyüze yapacakları dersler aşağıda belirtilmiştir.
CHBE301  Deneysel Kimya ve Biyoproses Mühendisliği I YÜZYÜZE
CHBE401 Deneysel Kimya ve Biyoproses Mühendisliği III YÜZYÜZE
CHEM215 Analitik Kimya YÜZYÜZE
  • Bilgisayar Müh (CSE) ONLİNE İşleyecekir.
  • Elektrik Elektronik Müh (EE) ONLİNE İşleyecekir.
  • Mühendislik Fakültesi Ortak Dersleri  (ES) ONLİNE İşlenecektir.
  • Gıda Mühendisliği (FDE) ONLİNE  İşleyecekir. Yüzyüze yapacakları dersler aşağıda belirtilmiştir.
FDE203 Gıda Mühendisleri için Mikrobiyolojiye Giriş YÜZYÜZE
FDE206 Gıda Mikrobiyolojisi YÜZYÜZE
FDE353 Gıda Proses Mühendisliği II YÜZYÜZE
  • Genetik ve Biyomühendislik (GBE) ONLİNE İşleyecekir. Yüzyüze yapacakları dersler aşağıda belirtilmiştir.
GBE111 Biyoloji YÜZYÜZE
GBE203 Mikrobiyoloji YÜZYÜZE
GBE205 Hücre Biyolojisi YÜZYÜZE
GBE216 Klasik ve Moleküler Genetik Lab YÜZYÜZE
GBE301 Biyokimya I YÜZYÜZE
GBE326 Deneysel Genetik ve Biyomühendislik I: İlkeler YÜZYÜZE
  • Endüstri Mühendisliği (ISE) ONLİNE İşleyecekir.
  • Makina Mühendisliğİ (ME) ONLİNE İşleyecekir. Kısmi Yüzyüze yapacakları dersler aşağıda belirtilmiştir.
ME211 Termodinamik I İsteyenler deneyleri labda yapacak KISMİ YÜZYÜZE
ME333 Akışkanlar Mekaniği Laboratuvarı İsteyenler deneyleri labda yapacak KISMİ YÜZYÜZE
ME403 Enstrümantasyon ve Deney Tasarımı İsteyenler projelerle ilgili çalıştaya yüz yüze katılacak

KISMİ YÜZYÜZE
  • Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği (MSN) ONLİNE İşleyecekir.

Diğer Fakülteler:

• İngilizce Hazırlık Yabancı Diller Yüksek Okulu (AFE) 2020 Güz Döneminde Tüm Derslerini ONLİNE İşleyecekir.
  • İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü (ECON) 2020 Güz Döneminde Tüm Derslerini ONLİNE İşleyecekir.
  • Fen Edebiyat Fakültesi (PHYS, MATH)  ONLİNE İşleyecekir.
  • Fen Edebiyat Fakültesi  (HUM, TLK) ONLİNE İşleyecekir.