Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu, ZeroBuild Forum’20  ulusal ve uluslararası düzeyde geniş bir katılım ile 23-27 Eylül 2020 tarihlerinde  gerçekleştirilecektir.

‘Dünya Çözüm Bekliyor… Çözüm: Sıfır Enerji Binalar’ sloganı ile düzenlenen ZeroBuild Forum’20, %100 Sıfır Enerji Binalara dönüşümü desteklemek amacıyla kamu, özel sektör, akademisyenler, üniversite öğrencileri, mimarlar, mühendisler, konut sakinleri, çevre gönüllüleri gibi birçok farklı kitleyi bir araya getirecek. ‘Sıfır Enerjili Binalar’ hakkında özel ağ oluşturma fırsatı da sunan ZeroBuild Forum’20, yapı, enerji, yalıtım, havalandırma, ısıtma soğutma, ev otomasyonu, aydınlatma, ev aletleri gibi tüm ilgili sektörleri ve tedarikçilerini ortak bir platformda buluşturacak.

www.zerobuild.org sayfasından yapılacak ücretsiz kayıt ile takip edilebilecek olan ZeroBuild Forum’20’de, 5 günde 35 ülkeden 136 konuşmacı ile 48 oturum gerçekleşecektir. “Sıfır Enerji Binalar”, “Enerji Verimliliği” ve “Yenilenebilir Enerji” ana başlıklarında düzenlenen forum, anında simultane hizmeti ile İngilizce veya Türkçe olarak takip edilebilecektir.

ZeroBuild Forum’20 kapsamında yerli ve yabancı uzman katılımcıların gerçekleştireceği oturumlar ile öğrenciler,  Sıfır Enerji Binalar, Enerji Verimliliği, Yenilenebilir Enerji ve enerji ile ilgili benzeri birçok konuda yeni gelişmeleri takip edecek, Dünya üzerinde pratikte gerçekleşmiş projelere erişim imkanına sahip olacaktır.