2009 mezunlarımızdan makine yüksek mühendisi Arman KÖKLÜ, Project Management Institute (PMI) tarafından yayınlanan Future 50-Geleceğin Liderleri listesinde yer alarak, ülkemiz ve üniversitemiz için önemli bir gurur kaynağı olmuştur. Mezuniyetini takiben Almanya'ya giderek Brandenburgische Technische Universität'ta enerji mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra, yurtdışında çeşitli uluslararası şirketlerde çalışan Köklü, 2013'ten beri General Elektrik şirketinde görev almıştı. Bu şirkette başarıyla tamamladığı son projesinde Gana'da 200,000 kişiye elektrik sağlayan altyapının geliştirilmesine liderlik etmişti.

Arman'ı, göğsümüzü kabartan bu başarısından dolayı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.