ME492 mühendislik proje sunumları 2 Temmuz 2020 Perşembe günü 09:30-14:00 arasında yapılacaktır. Sunum programı aşağıdaki linkten görüntülenebilir.

Sunum yapacak öğrencilerin en geç 1 Temmuz Çarşamba gecesi raporlarını COADSYS ME492 ders sayfasında bulunan Turnitin uygulamasına yüklemeleri gerekmektedir.

Sunumlarının bölümün youtube kanalından yayınlanmasına rıza gösteren ekipler bölüme yazılı olarak onay kabulu vermeliler. Bir de videodan kendilerine ait kısmın çıkarılması için editleme işlemini, videonun en başına 30 saniyelik başlık ve altbaşlıkları hazırlamayı ve sonunda yine 30 saniyelik üzerinde "Yeditepe Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Yediepe University, Deparment of Mechanical Engineering, c 2020" yazan mavi ekran ekleme işlemlerini yapmayı kabul ederler.

Başlık ve Altbaşlıklar (videonun başında tek tek gösterilecek)

• Yeditepe Üniversitesi (Yeditepe University, Istanbul, TR)
  • Makine Mühendisliği Bölümü (Dept of Mechanical Engng)
  • Sprign 2020 Online Education
  • ME 492 -- Engineering Project Final Presentations
  • Serhat Eyüpreisoğlu, B.Sc. in ME, 2020
  • Title / Başlık (ingilizce / Türkçe olabilir)
  • Date (ör. Thursday, 2 July 2020 veya 2 Temmuz 2020, Perşembe)

Sunum programı: (Yeditepe e-postası olmayanlar pdf halindeki programa buradan ulaşabilir.)