Sabancı Üniversitesi olarak düzenlediğimiz "Lisans Araştırma Programı 2019-2020 Yaz Dönemi  / Program for  Undergraduate Research (PURE) 2019-2020 Summer Term" kapsamında lisans öğrencileri Sabancı Üniversitesindeki hocaların farklı alanlarda yürütülen araştırma projelerine katkıda bulunabilecekler. PURE 2019-2020 Yaz Dönemi'ni 29 Haziran ve 27 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenliyor olacağız.

Sabancı Üniversitesi fakülte üyeleri ve araştırmacılarının açtıkları projeler PURE web sayfasında yayınlandı. Başvurular 8 Mayıs 2020- 22 Mayıs 2020 arasında olacaktır. Bütün üniversitelerden lisans öğrencilerinin web sayfamız üzerinden tercih ettikleri projelere başvuruda bulunmalarını bekliyoruz. Bunun için web sayfamızdaki yaz dönemi proje listesini inceleyip, sayfamıza üye olduktan sonra başvuru formunu doldurmaları yeterli olacaktır.

Yaz Dönemi için kabul alan öğrencilerimize konaklama verilmeyecektir. Projelerin tümü online çalışma ile ilerleyecektir. Program ücretsizdir.

Lisans Araştırma Programımızın dijital posterini ekte sizinle paylaşıyoruz. İlgileneceğini düşündüğünüz öğrencilerinize yönlendirebilirseniz seviniriz. Dilerseniz biz de kendileriyle iletişime geçebiliriz veya herhangi bir soruları olması durumunda pure@sabanciuniv.edu adresini kullanarak bize ulaşabilirler.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

PURE Ekibi