Sevgili Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’nın aldığı yeni karar doğrultusunda, COVID-19 salgını nedeniyle ara verdiğimiz öğretimimize 23 Mart 2020 tarihinden itibaren, uzaktan öğretim sistemi ile devam edeceğiz. Bu amaçla;

• Ders materyali paylaşımları, ödev, proje ve gerekli interaktif uygulamalar için “MOODLE-COADSYS” platformu kullanılacaktır.
  • Normal derslerimizin planlandığı haftalık ders saatlerinde, dersi veren öğretim elemanının ve siz öğrencilerimizin online olarak katılacağı, video-konferans ve toplantı aracı olan "GOOGLE MEET" veya benzeri uygulamalar kullanılacaktır.
  • GOOGLE MEET ortamı kullanılan derslerde dersi veren öğretim elemanı tarafından ders günü ve saatinde std.yeditepe.edu.tr uzantılı e-postalarınız ile sisteme davet edileceksiniz. Derslere katılabilmek için Yeditepe e-postalarınızı düzenli olarak takip etmeniz gerekmektedir.
  • Dijital ortamda yapılan derslerin sınavları dersi veren öğretim elemanının değerlendirmesi doğrultusunda uygun olan derslerde ödevlerle veya dersin öğretim elemanının belirleyeceği başka bir yöntemle karşılanacak ya da daha sonra telafi edilecektir.
  • Dijital ortamda yapılamayan staj ve laboratuvar gibi derslerimiz için, örgün öğretim yeniden başladığında, yoğunlaştırılmış eğitimlerle telafi yoluna gidilecektir.
  • Süreçle ilgili geri bildirimleriniz süreci geliştirmemiz için faydalı olacaktır.

Hepimiz için yeni bir deneyim olacak bu süreçte sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı