Sevgili Gıda Mühendisliği Öğrencileri,

Sizlerin ve ailenizin küresel koronavirüs salgınından etkilenmeyerek bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmanız hepimizin önceliğidir. Üniversitelerde derslere ara verilmesi de  bu kapsamda uygulanmakta olan önlem paketinin önemli bir parçası. Kendimizi ve etrafımızdakileri  koruyabilmemiz için bu süreçte hepimizin sosyal mesafe önlemlerine uymamız gerekiyor.

Kampüsümüzde yüz yüze yaptığımız derslere ara verdiğimiz 3 haftalık bu süreçte ve gerekirse devamında sizlerin eğitiminin aksamaması için gerekli planlamaları ve çalışmaları yapıyoruz. Herhangi bir zaman kaybı yaşamamanız için bu süreçte bölüm derslerimizi elimizdeki dijital iletişim kanallarını etkin kullanarak yürüteceğiz. Her ders için kullanılacak yöntemler (ders notu paylaşımı, ödevler, projeler, video konferans vb) dersin hocası tarafından belirlenecek ve Moodle üzerinden sizlerle paylaşılacaktır. Bu aranın bir tatil değil de sosyal mesafe önlemi olduğunun bilinci ile sizlerin de bu sürece aktif katılımını bekliyoruz.

Ders ve Bölüm Moodle sayfalarınının yanı sıra Üniversite, Fakülte ve Bölüm websitelerini ve sosyal medya hesaplarını ve OBS sistemini düzenli olarak takip ederek güncel bilgilere gecikmesiz olarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın,

Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü