• Türkçe
  • English
Cuma, 11 Eylül, 2020 - 14:05
Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. maddesi ile 09 Kasım 2018 tarihli, 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik...
Cuma, 4 Eylül, 2020 - 12:34
Ders kayıt döneminde herhangi bir problemle karşılaşmamak için ders ön kayıt işlemlerinizin  12-15 Eylül 2020 (Cumartesi-Salı, Saat 24:00'e kadar)  tarihleri arasında tamamlamanız gerekmektedir.  Hepinize sağlıklı günler dileriz.  
Cuma, 28 Ağustos, 2020 - 12:38
  2020 - 2021 Akademik Yılı Kayıt İşlemleri İçin Buraya Tıklayınız.  
Cuma, 21 Ağustos, 2020 - 13:28
Gıda Mühendisliği Bölümü müfredat güncellemesi kapsamında FDE 358 dersi (3, 6; 6. dönem) müfredattan çıkarılarak yerine FDE 345 (3, 5; 6. dönem)  ve FDE 415 (2, 4; 7. dönem) dersleri eklenmiştir. FDE 358 dersi FDE 345 dersi ile eşdeğer kabul edilecektir. Güz dönemi başında 105 krediyi...
Perşembe, 20 Ağustos, 2020 - 14:09
Türk gıda, içecek ve ambalaj sanayinin global ticaret platformu CNR Food İstanbul, yerli ve yabancı gıda toptancıları, perakende zincir market yetkililerini, kurumsal satın almacıları, işletmecileri, yeni işletme sahibi olacakları, otel ve restoran zincirlerinin karar vericilerini iki binin...
Çarşamba, 19 Ağustos, 2020 - 12:36
Gıda sektörünün dev buluşması 25-28 Kasım 2020'de Türk gıda, içecek ve ambalaj sanayinin aynı tarihte, aynı çatı altında buluşacağı CNR Food İstanbul ve CNR Ambalaj İstanbul, yerli ve yabancı gıda toptancıları, perakende zincir marketler, kurumsal satın almacılar, işletmeciler, yeni işletme...
Cuma, 3 Temmuz, 2020 - 13:04
BRC/PM V 6 Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart Eğitimi Eğitimin Amacı Gıda ve tüm diğer tüketici ürünlerine yönelik tüm ambalaj üreticileri tarafından kullanılan BRC Ambalaj Materyalleri için Küresel Standart gerekliliklerinin ve revize edilen maddelerin anlaşılması. Ambalaj...
Perşembe, 4 Haziran, 2020 - 19:12
Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yeşim Ekinci moderatörlüğünde gerçekleşecek olan "Sürdürülebilir Bir Dünya İsterken Nerede Yanlış Yaptık?" isimli e-panel'e tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Pazartesi, 1 Haziran, 2020 - 21:41
Sağlıklı ve sürdürülebilir gıdaya herkesin erişimi için sürdürülebilir gıda sistemi kavramı, bu sistemlerin tasarım ve işleyişinde gıda mühendislerinin rolü, ve bu çerçevede Yeditepe Gıda Mühendisliği Bölümünün yenilikçi yaklaşımının anlatılacağı yayınımıza siz de katılın! Seminere katılım ile...