Ana içeriğe atla

Seçmeli Ders

Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
TE T1 0 TECHNICAL TRANSFER 1 Seçmeli
TE T2 0 TECHNICAL TRANSFER 2 Seçmeli
TE T3 0 TECHNICAL TRANSFER 3 Seçmeli
TE T4 0 TECHNICAL TRANSFER 4 Seçmeli
FDE 462 Gıda Bilim ve Teknolojisinde Eğilimler Seçmeli
TE T5 0 TECHNICAL TRANSFER 5 Seçmeli
TE T11 0 TECHNICAL TRANSFER 11 Seçmeli
TE T10 0 TECHNICAL TRANSFER 10 Seçmeli
TE T6 0 TECHNICAL TRANSFER 6 Seçmeli
TE T7 0 TECHNICAL TRANSFER 7 Seçmeli
BBA 412 Girişimcilik (KOSGEB) Seçmeli
CULA 323 Restoran İşletmeciliği Seçmeli
CULA 499 Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri Seçmeli
FDE 313 Gıda Biyomateryallerinin Fiziksel Özellikleri Seçmeli
TE T8 0 TECHNICAL TRANSFER 8 Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
INDD 124 Maket ve Prototip Yapımı Seçmeli
FDE 315 Gıda Mevzuatı Seçmeli
BBA 102 Yönetimin Temelleri Seçmeli
GBE 326 Deneysel Genetik ve Biyomühendislik I: İlkeler Seçmeli
CULA 302 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama ve Satış Seçmeli
BBA 204 Girişimcilik İlkeleri Seçmeli
CULA 206 Yemek ve Gastronomi Kültürü Seçmeli
FDE 319 Gıda Biyokimyası Seçmeli
FDE 346 Gıda Katkı Maddeleri Seçmeli
FDE 347 Gıda Üretiminde Enzimler  Seçmeli
FDE 384 Fonksiyonel Gıdalar Seçmeli
FDE 421 Gıda Biyoteknolojisi Seçmeli
FDE 425 Ürün Geliştirme ve Tasarlama Seçmeli
FDE 426 Gıda Proteinleri Seçmeli
BBA 462 Satış Yönetimi Seçmeli
FDE 354 Yeni Gıda İşleme Teknolojileri Seçmeli
ATD 415 Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu Seçmeli

Ders Yılı: 2

Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
FDE 320 Gıda Ambalajlama Teknolojisi Seçmeli
CULA 407 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü Seçmeli
CULA 211 Yiyecek ve İçecek Yönetimi Seçmeli
GBE 415 Deneysel Genetik ve Biyomühendislik II: Tasarım ve Uygulamalar Seçmeli
BBA 201 Örgüt Teorisi ve Tasarımı Seçmeli
INDD 101 Modelaj Seçmeli
FDE 431 Gıda Mühendisliğinde Matematik Modelleme Seçmeli
BBA 101 İşletmeye Giriş Seçmeli
INDD 251 Yaratıcılık Teknikleri Seçmeli
INDD 452 Mekan Organizasyonu Seçmeli
INDD 472 Portfolyo Tasarımı Seçmeli
INDD 491 Trend Analizi ve Marka Seçmeli
BBA 362 Tüketici Davranışları Seçmeli
CULA 441 Yiyecek Sistemleri Seçmeli
INDD 333 Tasarımda Sürdürülebilirlik Seçmeli
INDD 121 Tasarıma Giriş Seçmeli
BBA 261 Pazarlama İlkeleri Seçmeli