Ana içeriğe atla
English
Ana gezinti menüsü
Hakkımızda
Dekan Mesajı
Misyon & Vizyon
Tarihçe
İdari Personel
Akademik
Lisans Programları
Lisansüstü
Akademik Takvim
Öğrenci
Dilekçe ve Formlar
Online Başvuru
Stajlar
Uluslararası Ofis
Dekanlık Dersleri
Uluslararası Hareketlilik
Çift Anadal ve Yandal (ÇAP)
Öğrenci Temsilcileri
Yönetmelikler
Ücretler
Aday Öğrenci
Araştırma
Galeri
İletişim
Sayfa yolu
Ana Sayfa
Seçmeli Ders
Seçmeli Ders
Seçmeli Dersi Seçin:
--Lütfen bir seçenek seçin--
Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu
Yönetimin Temelleri
Girişimcilik İlkeleri
Satış Yönetimi
Yemek ve Gastronomi Kültürü
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama ve Satış
Gıda Mevzuatı
Gıda Biyokimyası
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Üretiminde Enzimler
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Biyoteknolojisi
Ürün Geliştirme ve Tasarlama
Gıda Proteinleri
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik I: İlkeler
Maket ve Prototip Yapımı
İşletmeye Giriş
Örgüt Teorisi ve Tasarımı
Pazarlama İlkeleri
Tüketici Davranışları
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Yiyecek Sistemleri
Gıda Ambalajlama Teknolojisi
Gıda Mühendisliğinde Matematik Modelleme
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik II: Tasarım ve Uygulamalar
Modelaj
Tasarıma Giriş
Yaratıcılık Teknikleri
Tasarımda Sürdürülebilirlik
Mekan Organizasyonu
Portfolyo Tasarımı
Trend Analizi ve Marka
Girişimcilik (KOSGEB)
Restoran İşletmeciliği
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri
Gıda Biyomateryallerinin Fiziksel Özellikleri
Gıda Bilim ve Teknolojisinde Eğilimler
TECHNICAL TRANSFER 1
TECHNICAL TRANSFER 10
TECHNICAL TRANSFER 11
TECHNICAL TRANSFER 2
TECHNICAL TRANSFER 3
TECHNICAL TRANSFER 4
TECHNICAL TRANSFER 5
TECHNICAL TRANSFER 6
TECHNICAL TRANSFER 7
TECHNICAL TRANSFER 8
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
BBA 412
Girişimcilik (KOSGEB)
Seçmeli
CULA 323
Restoran İşletmeciliği
Seçmeli
CULA 499
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri
Seçmeli
FDE 313
Gıda Biyomateryallerinin Fiziksel Özellikleri
Seçmeli
FDE 462
Gıda Bilim ve Teknolojisinde Eğilimler
Seçmeli
TE T1 0
TECHNICAL TRANSFER 1
Seçmeli
TE T10 0
TECHNICAL TRANSFER 10
Seçmeli
TE T11 0
TECHNICAL TRANSFER 11
Seçmeli
TE T2 0
TECHNICAL TRANSFER 2
Seçmeli
TE T3 0
TECHNICAL TRANSFER 3
Seçmeli
TE T4 0
TECHNICAL TRANSFER 4
Seçmeli
TE T5 0
TECHNICAL TRANSFER 5
Seçmeli
TE T6 0
TECHNICAL TRANSFER 6
Seçmeli
TE T7 0
TECHNICAL TRANSFER 7
Seçmeli
TE T8 0
TECHNICAL TRANSFER 8
Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
ATD 415
Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu
Seçmeli
BBA 102
Yönetimin Temelleri
Seçmeli
BBA 204
Girişimcilik İlkeleri
Seçmeli
BBA 462
Satış Yönetimi
Seçmeli
CULA 206
Yemek ve Gastronomi Kültürü
Seçmeli
CULA 302
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama ve Satış
Seçmeli
FDE 315
Gıda Mevzuatı
Seçmeli
FDE 319
Gıda Biyokimyası
Seçmeli
FDE 346
Gıda Katkı Maddeleri
Seçmeli
FDE 347
Gıda Üretiminde Enzimler
Seçmeli
FDE 354
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri
Seçmeli
FDE 384
Fonksiyonel Gıdalar
Seçmeli
FDE 421
Gıda Biyoteknolojisi
Seçmeli
FDE 425
Ürün Geliştirme ve Tasarlama
Seçmeli
FDE 426
Gıda Proteinleri
Seçmeli
GBE 326
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik I: İlkeler
Seçmeli
INDD 124
Maket ve Prototip Yapımı
Seçmeli
Ders Yılı: 2
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
BBA 101
İşletmeye Giriş
Seçmeli
BBA 201
Örgüt Teorisi ve Tasarımı
Seçmeli
BBA 261
Pazarlama İlkeleri
Seçmeli
BBA 362
Tüketici Davranışları
Seçmeli
CULA 211
Yiyecek ve İçecek Yönetimi
Seçmeli
CULA 407
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Seçmeli
CULA 441
Yiyecek Sistemleri
Seçmeli
FDE 320
Gıda Ambalajlama Teknolojisi
Seçmeli
FDE 431
Gıda Mühendisliğinde Matematik Modelleme
Seçmeli
GBE 415
Deneysel Genetik ve Biyomühendislik II: Tasarım ve Uygulamalar
Seçmeli
INDD 101
Modelaj
Seçmeli
INDD 121
Tasarıma Giriş
Seçmeli
INDD 251
Yaratıcılık Teknikleri
Seçmeli
INDD 333
Tasarımda Sürdürülebilirlik
Seçmeli
INDD 452
Mekan Organizasyonu
Seçmeli
INDD 472
Portfolyo Tasarımı
Seçmeli
INDD 491
Trend Analizi ve Marka
Seçmeli
×
Ne aramıştınız?