18 Kasım 2022'de hayata gözlerini yuman çok değerli Hocamız Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu'nu; Hocamızın değerli ailesi, Yeditepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, İMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Sümer ve bölümümüz Öğretim Üyelerinin katılımlarıyla İçerenköy Mezarlığı'nda bir kez daha andık.

Bu vesileyle Nesrin Hoca'mıza Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine tekrar baş sağlığı diliyoruz.

Bölümümüzün geleneksel Mezunlar Günü etkinliğini bu sene 18 Kasım tarihinde Yeditepe Sofrasında gerçekleştirdik!

İMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Füsun Sümer'in de katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz günde, Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu ve Bölüm Öğretim üyemiz Dr. Selçuk İz'in de konuşmalarını dinledik.

Katılım gösteren öğrencilerimiz ve tüm mezunlarımıza teşekkür eder, İnşaat Mühendisliği kariyerlerinde başarı dolu yıllar dileriz.

Ne Zaman:
Cumartesi, 18 Kasım, 2023 - 15:30