DERSLERİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN HAFTALIK PROGRAMLARINDA  F89X (CUMA 16:00-19:00) SAATLERİNİ BOŞ BIRAKMALARI GEREKMEKTEDİR.

***

AÇILDIKLARI İLK DÖNEMDE TEKRAR EDİLMESİ ZORUNLUDUR.

LÜTFEN BU YÖNETMELİK KURALINI GÖZÖNÜNDE BULUNDURARAK DERS KAYDINIZI YAPINIZ.

***

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ŞİFRELERİNİ 1. KAT B-413 NOLU OFİSTEN ALABİLİRLER.

Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu 27.12.2016 tarih ve 2016/15-14 sayılı “İngilizce Yeterlilik sınavından ve İngilizce hazırlığın son kur (B2 Kuru) sınavından 80 ve üzeri ile geçmiş öğrencilerin, istedikleri takdirde AFEA derslerinden muaf tutulmaları”  karar gereğince AFE 131 “Academic English I” ve AFE 132 “Academic English II” dersinden muaf olmak isteyen Fakülteye yeni geçen öğrencilerin konuyla ilgili dilekçelerini en geç 08 ŞUBAT 2019 tarihinde Fakülte Öğrenci İşleri Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

***

OBS ÜZERİNDEN KAYIT OLAMADIKLARI STAJ DERSİNE KAYIT OLABİLMEK İÇİN DİLEKÇELERİNİ EN GEÇ 18.02.2018 TARİHİNDE BAĞLI BULUNDUKLARI BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE TESLİM ETMELİDİRLER.

BAŞLANGIÇ: 18.02.2019  / 10:00

BİTİŞ         : 18.02.2019  / 17:00

İstisnai işlemler içindir.

Kayıt ve ders ekleme/bırakma döneminde halledilebilecek işlerinizi kesinlikle dilekçe dönemine bırakmayınız; Bölüm derslerinizde kota sorunu varsa bunu bölümünüzle en geç ekleme/bırakma dönemi içinde hallediniz.

***

DÖNEM BAŞINDAN İTİBAREN girmediğiniz takdirde DEVAMSIZLIĞINIZA sayılacaktır.

***

DERS KAYITLARINDA PROBLEM YAŞAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  DİLEKÇE TARİHİ  ADD-DROP SONRASINDA SADECE  18.02.2019’DUR.

DERS KAYITLARINDA PROBLEM YAŞAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ  SADECE

DİLEKÇELER 18.02.2019 TARİHİNDE ALINACAKTIR!

***

Hastalık Nedeniyle Alınan Raporlar, Takım Sporları Etkinlikleri, Öğrenci Topluluğu  Etkinlikleri, vb. için Alınan İzinler Derslerin %20’sini aşmamalıdır.

***

ZORUNLU DERSLERİ OLAN VE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN MÜFREDATLARINDA ZORUNLU DERS OLAN DERSİ DIŞINDAKİ

YABANCI DİL DERSLERİNE KREDİSİZ KAYIT OLMALIDIRLAR.

2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİNDE HAZIRLIK OKULUNDAN FAKÜLTEYE GEÇMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN  AKADEMİK TAKVİMDE BELİRTİLEN

14-22 OCAK 2019 TARİHLERİ ARASINDA MUTLAKA DERS ÖN KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

***

ÜNİVERSİTEMİZ SENATOSUNUN ALMIŞ OLDUĞU 13.06.2018 TARİH VE 2018/07-05 SAYILI LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN NORMAL YARIYIL DERS YÜKÜNE İLAVE OLARAK ALABİLECEKLERİ DERS YÜKÜ VE DERS SEÇİM KURALLARINDA BELİRTİLEN MADDE 9’UN UYGULANMASI;

FAKÜLTEMİZ 25.09.2018 TARİH VE 33/2018 SAYILI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARIYLA KABUL EDİLMİŞ VE 2018-2019 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ İTİBARİYLE UYGULANMAYA BAŞLANMIŞTIR.

DEVAM ZORUNLULUĞU OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN DERS YOKLAMA LİSTELERİNDE İSİMLERİNİN YANLARINDA ** İŞARETİYLE BU DURUM GÖSTERİLMEKTEDİR.

YUKARIDA BELİRTİLEN KURAL DIŞINDA

Daha Fazla Çakışma