Araştırma Alanları
Yüzey ve kolloid bilim ilkelerini, mühendislik teknolojileri ile birleştirerek, faz sınırlarının sistem davranışını yönlendirdiği durumların açıklanması: Arayüzey/yüzey aktif cismin taşınması, çözeltiden protein/polimer/yüzey-aktif cismin adsorpsiyonu, ıslatma ve yayma, kolloid stabilitesi, ince filmlerin dinamikleri ve stabilitesi gibi yüzey kimyası ile ilgili konuların yanı sıra gıdaların hasarsız analizi için Time Domain NMR Relaxometri ve MR Görüntüleme tekniklerinin kullanımı
Eğitim Bilgileri
Lisans: Gıda Mühendisliği, ODTÜ, TR, 2011
Bütünleşik Doktora: Gıda Mühendisliği, ODTÜ, TR, 2020
Doktora Araştırma: Chemical and Biomolecular Engineering, University of California Berkeley, USA, 2019