• Türkçe

BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ YAPILACAK OLUP ADAYLIK BAŞVURULARI

1 KASIM 2021 SAAT 12:00’A KADAR BÖLÜM TARAFINDAN ÇEVRİMİÇİ OLARAK ALINACAKTIR.

UYGUN ADAYLAR 02 KASIM 2021 TARİHİNDE BÖLÜM VE DEKANLIK TARAFINDAN İLAN EDİLECEKTİR.

TEMSİLCİ SEÇİMİ ÇEVRİMİÇİ OLARAK 5 KASIM 2021 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ATTENTION TO BIOMEDICAL ENGINEERING STUDENTS!

ELECTIONS FOR STUDENT REPRESENTATIVES WILL BE MADE AND APPLICATIONS FOR NOVEMBER WILL BE RECEIVED ONLINE BY THE DEPARTMENT UNTIL 12:00 PM ON NOVEMBER 1, 2021.

SUITABLE CANDIDATES WILL BE ANNOUNCED BY THE DEPARTMENT AND DEAN ON 02 NOVEMBER 2021.

THE REPRESENTATIVE ELECTION WILL BE HELD ONLINE ON 5 NOVEMBER 2021.

Formu doldurmak için aşağıda yer alan linke öğrenci mailiniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

To fill out the form, you need to log in to the link below with your student e-mail.