• Türkçe
  • English

Öğrenci Merkezi bünyesinde çalışmalarını yürüten Yeni Gelen Öğrenci Danışmanlığı biriminin "Akran Danışmanlığı" programında 2020-2021 Akademik Yılında görev alacak öğrencilerin programa başvuruları başlamış olup programa son başvuru tarihi 26 Haziran 2020'dır.

Akran danışmanlığı programının amacı, yeni kayıt olan lisans öğrencilerimizin Üniversitemize uyum sürecini desteklemektir. Üst sınıflardan deneyimli öğrenciler (akran danışmanlar), nasıl destek verecekleri konusunda bir eğitim aldıktan sonra, kendi bölümlerinden yeni girişli bir grup öğrenciye öğrenimlerinin ilk senesinde rehberlik etmektedir.

Akran danışmanlığı yapmak isteyen öğrencilerimiz isimlerini Selma Hanım’a (selma.dinc@yeditepe.edu.tr) bildirebilirler.

Sağlıklı günler

Akran Danışmanlığı