Haberler ve Duyurular

Çarşamba, 9 Mayıs, 2018 - 10:11

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Bilişim Bilgisayar Hizmetleri Danışmanlık Şirketi OBSS’nin düzenlediği, üniversitelerarası Codemaster Hackathon yarışmasında üçüncülük ödülüne değer görüldü.

Çarşamba, 8 Kasım, 2017 - 08:46

Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Gökalp Başol ve Mehmet Gürol ile bölüm mezunu Ceyhun Ertürk, Ford Otosan’ın düzenlediği “Coding the Connected Vehicle” temalı Hackathon’dan (Yazılım yarışması) ödülle döndü.

Perşembe, 13 Temmuz, 2017 - 15:54

ECCS Gümüş Madalyası Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS)’ne olağanüstü hizmetleriyle katkıda bulunmuş olanları onurlandırmak amacıyla verilmektedir.

Perşembe, 13 Temmuz, 2017 - 13:03

14. “Ekserji ve Ekserji Uygulamaları Üzerine Yaz Kursu” Programı Gıda Mühendisliği Bölümünde Düzenlendi